Najnovije vesti

AMERIČKI INŽENJER ŠOKIRAO PRIČOM O VANZEMALJCIMA: Ne samo da postoje, nego su živi i kriju ih u Ohaju!
Foto: Profimedia

oživeo staru priču

AMERIČKI INŽENJER ŠOKIRAO PRIČOM O VANZEMALJCIMA: Ne samo da postoje, nego su živi i kriju ih u Ohaju!

Planeta

Penzionisani inženjer američkog "Er forsa" tvrdi da se u tajnoj bazi u Ohaju nalaze vanzemaljci iz NLO koji su pali na našu planetu.


Rajmond Simanksi, penzionisani inženjer američkog "Er forsa" u javnost je izašao sa šokantnim tvrdnjama - da američka vojska poseduje mrtva tela vanzemaljaca, ali i još uvek živih - koje proučavaju već decenijama. Simanksi je 39 godina radio za vazdušne snage, a tvrdi da su vazemaljci u bazu Vrajt-Paterson u Dajtonu, Ohajo, dovedeni nakon pada NLO letelice 1947. u Rosvelu, prenosi Dejli mejl. Kaže da pouzdano zna da su neki od vanzemaljaca bili živi, i to godinama nakon što su ih "uhvatili", a njegov mentor mu je rekao o sistemu tajnih tunela u kojima se oni nalaze.


"Jesi li čuo za naše vanzemaljce?", tim je pitanjem mentor započeo tu temu tokom prve nedelje Simanksiovog rada u bazi. Osim toga, rekao mu je da se u bazi nalaze i razni uređaji iz broda vanzemaljaca. Njegova priča potvrđuje teoriju o padu vanzemaljaca u Rosvelu u koju brojni teoretičari zavera veruju. Dana 8. jula 1947. godine nedaleko od jedne farme u Roselu usred jake oluje srušio se neobični predmet. Vlasnik farme pronašao je čudne metalne ostatke tog predmeta.

 

"Bili su nalik na foliju, ali kad bi je zgužvali, vratili bi se u u prvobitni oblik', rekao je sin vlasnika farme. Sve više sumnji pojavilo se kad se američka vlada, nekoliko sati nakon izjave u kojoj su rekli da se srušio "leteći tanjir", obratila javnosti rekavši da se zapravo srušio meteorološki balon.

Priča je dugo uspela da ostane zataškana, ali 1978. vojnik Džes Marsel, koji je učestvovao u prikupljanju ostataka letelice, u jednom je intervjuu rekao da je priča o meteorološkom balonu bila samo pokriće nakon čega su krenule brojne teorije zavere.

Sumnje su se povećale kada je Valter Haut, saradnik za odnose sa javnošću Vojnog aerodroma u Rosvelu, saopštio da je nađen "leteći tanjir". Haut je na samrti priznao da je priča o meteorološkom balonu služila da se zamaskira slučaj i tvrdio je da je vidio vanzemaljce.


Godine 1994. američke vazdušne snage objavile su izveštaj o tom incidentu rekavši da su pronađeni ostaci pripadali balonu koji je bio deo projekta kodnog imena MOGUL iza kog se skrivala namera špijuniranja Rusa i njihovog nuklearnog programa. Što se tiče groteskno deformisanih bića koje su videli brojni svedoci, američke snage tvrde da se zapravo radilo o lutkama koje su se koristile za testiranje projekta. I 70 godina kasnije misterija se nastavlja...

 

(Kurir.rs/Express.hr)

Foto Profimedia

   

POGLEDAJTE BONUS VIDEO:

Koga su oteli vanzemaljci, a ko je sreo demona? Najbizarnije priče za koje nas poznati ubeđuju da su istinite (VIDEO)

 

RAZMENA SADRŽAJA

Inicijalizacija u toku...