Najnovije vesti

KRENULI SU U SPAVAĆU SOBU I ZALEDILI SE OD STRAHA: Par iz Australije nije mogao da veruje svojim očima!
Foto: Profimedia, Foto: Profimedia

ODMAH SU POBEGLI

KRENULI SU U SPAVAĆU SOBU I ZALEDILI SE OD STRAHA: Par iz Australije nije mogao da veruje svojim očima!

Planeta

Par koji živi u Australiji na svom posedu u blizini Brizbejna zatekao je istočnu smeđu zmiju na podu spavaće sobe. A onda su polako izašli, pozvali stručnjake i sačekali da odstrane gmizavca.

Hvatač zmija Stjuart Lejlor iz jedne od profesionalnih službi koje se bave hvatanjem zalutalih životinja dobio je poziv sa poseda u blizini Brizbejna. Par koji tamo živi zatekao je zmiju u spavaćoj sobi.

"Telefonirala mi je žena i rekla da imaju problem sa zmijom, koju su zatekli na podu spavaće sobe", prisetio se Lejlor.

Ipak, kada je stigao i otvorio vrata spavaće sobe, nije mogao odmah da pronađe zmiju jer je par napustio spavaću sobu čim je ugledao zmiju. Ispostavilo se da se premestila na krevet i zavukla ispod ćebeta. "Trebalo mi je oko deset minuta da je uklonim", rekao je hvatač, objašnjavajući da je zmiju kasnije oslobodio kod jednog potoka, gde može da pronađe dosta hrane.

Prema njegovim rečima, bilo bi besmisleno ne odneti je gde joj odgovara, jer će se u protivnom ponovo ušunjati nekome u kuću. Istočna smeđa zmija zauzima drugo mesto na listi najotrovnijih kopnenih zmija na svetu, a živi u Australiji, Papui Novoj Gvineji i Indoneziji. Odgovorna je za 60 odsto smrti od ujeda zmija.

Kurir.rs/ Dejli mejl/ Rts

Foto: Profimedia

Prijavite se na newsletter.

Svakog dana besplatan pregled vesti na vaš e-mail.

* Obavezna polja

RAZMENA SADRŽAJA

Inicijalizacija u toku...