(VIDEO) ČUO JE DA MU ŽENA STENJE, PA JE ULETEO U SOBU: A onda ga prebila jer je prekinuo u masturbaciji
Foto: Printscreen Youtube

smehotresno

(VIDEO) ČUO JE DA MU ŽENA STENJE, PA JE ULETEO U SOBU: A onda ga prebila jer je prekinuo u masturbaciji

Planeta -

Žena sa Floride sa tolikim je žarom uživala u trenucima samozadovoljavanja da je totalno šokirala vlastitog supruga, a na kraju je završila u zatvoru.

Flavia Higs (42) uhapšena je zbog fizičkog napada jer je navodno udarila svog supruga u lice, piše Majami herald.

Policija je izjavila da je suprug “uleteo” u sobu dok je žena masturbirala dovoljno glasno da kod njega probudi razne sumnje.

Garet Higs rekao je policiji da je došao kući i “čuo stenjanje” iza zatvorenih vrata. Rekao je i da su se on i supruga razdvojili i da žive u odvojenim sobama, kao i da više od godinu dana nisu bili intimni.

Suprug je prišao vratima, a kada je buka ponovno postala jača, pokušao je da ih otvori. Ali bila su zaključana pa je počeo da lupa po njima.

Higs je pomislio da je u sobi sa njegovom suprugom i jedan muškarac pa je odvijačem obio vrata.

Ali, to nije bilo pametno. Gospođa je pokušala da ga spreči da uđe tako što ga je odalamila po licu.

“Rekla je da se samozadovoljavala kada je on uleteo u sobu”, navodi se u policijskom izveštaju. Žena je dodala i da je pokušala da izvede supruga iz sobe, ali da joj je on odgurnuo ruku.

“Rekla je da se osetila ugroženom pa ga je udarila u lice.” Nakon toga, navodi se u izveštaju, oboje su se počeli da viču, a ona je nazvala 911. dKako je supruga bila ta koja je inicirala fizički kontakt, ona je i uhapšena zbog fizičkog napada pa odvedena u lokalni pritvor, odakle je ubrzo puštena.

(Kurir.rs/Net.hr)

Foto Printscreen Youtube

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track