(VIDEO) DRAMA NA SEVERU NEMAČKE: U stravičnoj oluji poginula žena, desetine povređenih! Ne izlazite, panično mole vatrogasci!
Foto: printscreen facebook

haos

(VIDEO) DRAMA NA SEVERU NEMAČKE: U stravičnoj oluji poginula žena, desetine povređenih! Ne izlazite, panično mole vatrogasci!

Planeta -

U stravičnoj oluji Ksavijer koja je zahvatila sever Nemačke poginula je jedna žena u Hamburgu, a povređeno desetine osoba.

Železnički saobraćaj u ovom delu Nemačke u potpunom je kolapsu. Orkanski udar vetra srušio je drvo na automobil u kojem je poginula žena za volanom.

Vatrogasci su upozorili građane da ne izlaze iz kuća bez preke potrebe i izbegavaju šetnju po šumama i parkovima, kako ne bi bili povreženi ili nastradali.

Železnički saobraćaj u nekoliko severnih saveznih pokrajina potpuno je prekinut zbog granja koje je popadalo po pruzi, i pokidalo električne vodove.

Prema saopštenju vatrogasaca više od 10 osoba povređeno uglavnom dok su bili u svojim automobilima na koje je padalo drveće i otkinuto granje.

Nekoliko međunarodnih letova na aerodromima u Bremenu i Hanoveru je otkazano.

U Berlinu je pred zatvoren i zoološki vrt. Olujni vetar kidao je drveće iz korenja, prevrtao kamione i rušio kranove i nosio krtovove.

Kurir.rs/Bild

Printscreen facebook

POGLEDAJTE BONUS VIDEO:

KURIR TV UŽIVO: EKSKLUZIVNI SNIMCI! Evo koliku je pustoš za sobom ostavio pazovački tornado!

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track