(VIDEO) U RUCI SU JOJ NAŠLI OPROŠTAJNO PISMO MAJCI: Lidija je ostavila poruku zbog koje njen brat blizanac više neće slaviti rođendan!
Foto: Printscreen Facebook

samoubistvo u londonu

(VIDEO) U RUCI SU JOJ NAŠLI OPROŠTAJNO PISMO MAJCI: Lidija je ostavila poruku zbog koje njen brat blizanac više neće slaviti rođendan!

Planeta -

Lidija Dragesku (23) ubila se prošle nedelje skočivši sa balkona katedrale Svetog Pavla u Londonu.

Devojka je skočila sa visine od oko 30 metara i pala pred šokirane turiste u sredu ujutro, a policija je sada objavila njen identitet. U njenoj ruci pronađena je oproštajna poruka na maternjem, rumunskom, jeziku.

foto: Printscreen Facebook

U njemu je napisala majci: "Mama, mnogo mi je žao što ću vas uznemiriti. Znam da je to prirpodno, ali nemojte žaliti zbog mene, jer ja sam sada na boljem mestu. Radim ovo zbog mene, da pobegnem. Sve što je bilo i što je sada čini moju glavu teškom.

Biće vam teško bez mene neko vreme, ali posle toga bićete bolje. Mislite o tome da sam sada dobro.

Rekla sam ti koliko te volim. Žao mi je što ti zadajem brige, ali moram pobeći jer ne mogu da čekam da vidim što je sa druge strane.

Volim vas sve. Pazi na sebe i hvala ti za sve." stoji na kraju Lidijine oproštajne poruke.

Inače Lidija Dragesku se preselila sa porodicom iz Rumunije u Veliku Britaniju pre pet godina. Bavila se umetničkim klizanjem i studirala medicinu. Njena majka Izabela kaže da se kobnog dana ćerka pozdravila sa njom kao i obično i da je mislila da ide na časove.

foto: Printscreen Facebook

Međutim, Lidija je otišla do katedrale, koja koju je često posećivala jer joj je bilo jedno od omiljenih mesta.

"Bila je najbolja ćerka i moj najbolji prijatelj. Bila je talentovana, kreativna, željna učenja, satima bi čitala i volela je klasičnu muziku. Bila je čista ceo život je bio pred njom. Izgubila sam najboljeg prijatelja, najdivnijie biće ikada, nemam više suza", rekla je skrhana njena majka, kao i njena braća. Njen brat blizanac Vlad rekao je da više nikada više neće slaviti rođendan.

Njena majka kaže da je Lidija bila veoma tužna i usamljena i da je u knjigama nalazila spas.

"Bila je veoma tužna. Govorila mi je kako se ne uklapa u ovaj svet. Nije imala priajtelje i uvek je bila sa mnom, ali nikada mi nije detaljno pričala o svojim problemima. Bila je ljubazna, nesebična i sve bi učinila za porodicu. Za Lidiju svet je bio loše mesto"- rekla je Izabela Dragesku.

Kurir.rs/Dejli mejl

Foto printscreen facebook

POGLEDAJTE BONUS VIDEO:

KURIR TV VESTI UŽIVO: Počelo saslušanje svedoka! Ima li sud dovoljno dokaza da je Zoran Marjanović umešan u Jelenino ubistvo?

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track