(VIDEO) PRE 42 GODINE OTIŠLA KOD LEKARA I NIKAD SE NIJE VRATILA: Pronašli baku u domu za stare, a njena priča će vas rasplakati
Foto: Printscreen/ Youtube, Foto: Printscreen YT

PREPOZNALA SVOJU SLIKU IZ MLADOSTI

(VIDEO) PRE 42 GODINE OTIŠLA KOD LEKARA I NIKAD SE NIJE VRATILA: Pronašli baku u domu za stare, a njena priča će vas rasplakati

Planeta -

Žena koja je nestala u Njujorku pre 42 godine, pošto je izašla iz lekarske ordinacije, pronađena je u ustanovi za starije i nemoćne, potvrdile su vlasti.

Otkriveno je da Flora Stivens (78) pati od demencije i živi u Mastačusetsu.

Iz šerifove kancelarije u okrugu Sulivan, u Njujorku saopšteno je da je Flora koristila prezime Haris.

Zvaničnici su rekli da nisu mogli da otkriju pojedinosti o tome šta se tačno događalo s njom u periodu između avgusta 1975. i trenutka kada je konačno pronađena.

Florin suprug nikada nije saznao što joj se dogodilo. Umro je 1985. godine. Flora nije službeno proglašena mrtvom, a policija je s vremena na vreme pregledavala bazu nestalih osoba u nadi da će je pronaći.

Policija je prvi trag koji je doveo do Flore dobila u septembru, zahvaljući kolegi u njujorškoj policiji koji je radio na davno zaboravljenim slučajevima.

Tokom dalje istrage, otkrili su da neko koristi Florin socijalni broj.

Tako su došli do Flore Haris, koja je u domu bila od 2011. Utvrđeno je da je reč o nestaloj ženi, ali da pati od demencije.

foto: Printscreen YT

Zbog svog stanja nije mogla policiji da ispriča više detalja o svom životu, ali je uspela da prepozna svoju fotografiju iz mladosti.

Kurir.rs/ Dejli mejl

Foto: Printscreen/ Youtube

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja