LOVA DO KROVA: Bilu Gejtsu svaki dan kapne 9,3 miliona dolara, a evo koliko zarađuju poznate svetske zvezde
Foto: Reuters

Zarade bogatih i slavnih

LOVA DO KROVA: Bilu Gejtsu svaki dan kapne 9,3 miliona dolara, a evo koliko zarađuju poznate svetske zvezde

Planeta -

LONDON - Bil Gejts, gazda "Majkrosofta" i najbogatiji čovek na svetu, ujedno je prvi među slavnima i bogatima koji dnevno zarađuju pravo bogatstvo!

Gejts, koji je težak 89,9 milijardi dolara, dnevno inkasira neverovatnih 9,3 miliona dolara, što je suma o kojoj obični smrtnici mogu samo da sanjaju.

"Posle izvesne tačke novac mi je potpuno beskoristan i nema nikakvu vrednost. Njegova osnovna svrha je izgradnja organizacije i pomoć najsiromašnijima u svetu", rekao je Gejts, nesvršeni student Harvarda.

foto: Reuters

S druge strane, britanska kraljica Elizabeta Druga, najpoznatija žena na svetu, dnevno zaradi tek 154.348 dolara. Da od knjiga u svetu može više nego pristojno da se živi, najbolji je primer Džoana Rouling, autorka serijala o Hariju Poteru. Ona dnevno zarađuje 260.732 dolara. U vrhu liste po zaradama među slavnima su fudbaleri, filmske i pevačke zvezde.

foto: Printscreen

Razlike kod svetskih lidera PUTINU NAJMANJE

Kad je u pitanju dnevna zarada svetskih lidera, najbolje prolazi Donald Tramp, predsednik SAD, koji dnevno inkasira 1.095 dolara. Nemačka kancelarka Angela Merkel dnevno dobija 821 dolar, britanska premijerka Tereza Mej 542, a ruski predsednik Vladimir Putin 415.

foto: Printscreen

Kurir / E.K.

Foto: Reuters, Printscreen

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja