(VIDEO) KUĆA STRAVE JAPANSKOG MONSTRUMA: Mamio na internetu ljude sklone samoubistvu, pa ih silovao, ubijao, i delove čuvao u stanu!
Foto: EPA/Kimimasa Mayama

UBIO DEVETORO ZA DVA MESECA

(VIDEO) KUĆA STRAVE JAPANSKOG MONSTRUMA: Mamio na internetu ljude sklone samoubistvu, pa ih silovao, ubijao, i delove čuvao u stanu!

Planeta -

Takahiro Širaiši (27) priznao je da je tokom avgusta i septebra ubio i raskomadao osam žena i jednog muškarca, koje je upoznao na Tviteru, pa je njihove glave i druge delove tela čuvao u svom stanu u Zami, predgrađu na jugozapadu Tokija.

Svih devet žrtava razmišljale su o samoubistvu, a Širaiši ih je namamio u svoj stan tako što im je nudio pomoć da to i ostvare. Istražioci su tamo sakupili 240 delova tela ili kostiju, uključujući glave žrtava. Serijski ubica ih je čuvao u zamrzivaču i kutijama. Da bi prikrio nesnosni smrad, posipao ih je peskom za mačke.

Policija je otkrila ovu kuću strave tragajući za nestalom 23-godišnjakinjom. Njen brat je pretraživao njene profile na društvenim mrežama i primetio da je na Tviteru objavila da želi da izvrši samoubistvo, ali da se suviše plaši da to sama uradi, pa traži nekog ko bi umro s njom.

Javila mu se jedna devojka, koja je rekla da zna s kim se njegova sestra dopisivala, pa mu je dogovorila sastanak s tim čovekom. Devojčin brat je pozvao i policajce, koji su ih pratili do stana strave i upali unutra. Tako je otkriven serijski ubica. Kad su ga policajci pitali za tu devojku, monstrum im je odgovorio "u zamrzivaču je".

foto: AP

Novinari pred kućom strave

Širaiši je ispričao policajcima da su četiri žrtve bile tinejdžeri, četiri su imale dvadesetak godina, a jedna je bila u poznim dvadesetim. Sve ih je ubijao ubrzo pošto bi ušle kod njega. Prvu devojku ubio je krajem avgusta i tri dana mu je trebalo da je raskomada. Zatim je ubio njenog dečka, koji je došao da se raspita šta mu je s devojkom. Devojke je silovao, a neke je i opljačkao. Policija veruje da je delovao sam.

foto: EPA/Kimimasa Mayama

Istražioci su našli 240 delova tela ili kostiju u Širaišijevom stanu

Komšije su ispričale da je on bio nov u kraju - doselio se 22. avgusta - i da su ubrzo iz njegovog stana počeli da osećaju čudan, ali nesnosan smrad kakav nikad nisu osetili.

Kurir.rs/Gardijan

Foto: EPA: Kimimasa Mayama, Printscreen YouTube/ANN News

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track