GINEKOLOG SILOVAO PACIJENTKINJU: Devojka sve snimila mobilnim!
Foto: Printscreen Facebook

SKANDAL U ITALIJI

GINEKOLOG SILOVAO PACIJENTKINJU: Devojka sve snimila mobilnim!

Planeta -

Bijađo Adile (65), ugledni italijanski ginekolog, optužen je da je silovao pacijentkinju (28).

Migrantkinja iz Tunisa koja je imala ozbiljan zdravstveni problem zbog kog se više puta lečila u domovini, mislila je da će se konačno rešiti muka kada je došla u Palermo. Ona je verovala da je konačno pronašla lekara koji će da joj pomogne i izleči je.

Devojka je, uz nadzor psihologa i uz pomoć prevodioca, ispričala da je Adile dva puta silovao. Tunišanka je rekla da je ginekolog prvi put silovao u decembru 2016. godine u privatnoj ordinaciji.

Tokom pregleda on je skinuo pantalone, snažno je uhvatio za ruke i samo rekao "biće brzo gotovo". Devojka je bila je u potpunom šoku i tada nikome nije govorila šta joj se dogodilo.

Drugi put joj je zakazao pregled u bolnicu gde ju ponovo silovao. Pošto je pretpostavila da će je ginekolog ponovo napasti, ona je sve snimila mobilnim telefonom. Ginekolog je uhapšen i nalazi se u kućnom pritvoru.

Policija istražuje da li je Adile napadao i druge žene. Na njegovom Fejsbuk profilu objavljeni su mnogi komentari. Neki ga osuđuju i poručuju mu da treba da ga je sramota, dok drugi tvrde da ga poznaju godinama i da je sigurno došlo do greške, odnosno da Adile to nikada ne bi uradio.

Kurir.rs/Koriere dela sera

Foto printscreen facebook

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track