(VIDEO) NIJE VIŠE MOGAO DA TRPI... Sin joj je izvršio samoubistvo, a kad je uključila njegov telefon otkrila je strašnu istinu
Foto: YT Priintscreen

Noćna mora roditelja

(VIDEO) NIJE VIŠE MOGAO DA TRPI... Sin joj je izvršio samoubistvo, a kad je uključila njegov telefon otkrila je strašnu istinu

Planeta -

Ejmi Brigs je imao dovoljno razloga da bude ponosna na svog 16-godišnjeg sina, Daniela, koji je bio inteligentan, pažljiv momak koji je voleo da provodi vreme pronalaženju životinja u šumi, a u slobodno vreme je pomagao komšijama. Danijel je bio sanjar i imao je velike planove pred sobom.

Nažalost, tinejdžer je oduzeo sebi život …

Ovaj dečak definitivno nije odgovarao svojim vršnjacima u školi, pa su počeli da ga maltretiraju.

Iako je na prvi pogled izgledalo da će se sve završiti "samo" verbalnim nasiljem, stvari su se vremenom pogoršale i dobile dramatičan preokret, dečak je ismevan, gađali su ga smećem, tukli i ponižavali.

Roditelji su više puta intervenisali u školi, ali se situacija nije poboljšavala. Poslednja kap koja je prelila čašu bio je jedan jedini SMS, u kom su mu doslovce napisali ,,učini uslugi svetu i ubij se. ” Danijel više nije mogao da podnese pritisak i zbog toga je izvršio samoubistvo.

Otkriće ove tekstualne poruke na telefonu pokazalo je njegovoj majci, koliko su se vršnjaci okrutno poneli prema njemu i kako se borio da to sakrije od svih.

,,Ako znate da neko trpi nasilje a ništa ne preduzimate, podjednako ste krivi kao i oni koji to čine!” kaže Danijelova majka kroz suze.

(Kurir.rs/atraktiva.in)

(Foto: YT Printscreen)

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track