EM JE SNIMILI, EM OKAČILA NA INTERNET: Žena otpuštena jer je Trampu pokazala srednji prst
Foto: EPA/Ron Sachs Pool

POSLODAVCI OSTALI U ŠOKU

EM JE SNIMILI, EM OKAČILA NA INTERNET: Žena otpuštena jer je Trampu pokazala srednji prst

Planeta -

VAŠINGTON - Amerikanka Džuli Briskman dobila je otkaz od svog poslodavca jer je na internet okačila fotografiju kako pokazuje srednji prst predsedniku SAD Donaldu Trampu i trenutku dok njegova kolona prolazi pored nje dok se vozila biciklom.

Njen potez snimio je zvanični fotograf Bele kuće, Brendan Smialovski. Briskmanova je fotografiju, na kojoj je okrenuta leđima, ponosno stavila na svoje profile na Fejsbuku i Tviteru. Međutim, njen sada već bivši poslodavac "Akima", koji sarađuje s američkom vladom, smatra da takvo ponašanje nije primereno za zaposlenog u toj firmi.

"Rekli su mi 'želimo da se razdovjimo od tebe'. U suštini, rekli su mi da ne mogu da imam 'nepristojne' i 'opscene' stvari na društvenim mrežama. Dakle, oni su nazvali to što sam mu pokazala srednji prst opscenim", požalila se ona Hafington postu.

"On je prolazio pored i meni je krv počela da ključa. Pomislila sam, on je opet na prokletom terenu za golf", rekla je Briskmanova.

Incident se dogodio 28. oktobra, na putu ka jednom od Trampovih privatnih terena za golf, a fotograf Smialovski rekao je da je uvek spreman da napravi fotku.

"Nikada ne znate šta možete videti. Nikada ne znate šta može da se desi" rekao je on, dodajući da su gestikulacije od prolaznika česte.

Kurir.rs/Tanjug

FOTO: EPA/Ron Sachs Pool

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track