(FOTO) KRENULA S MUŽEM NA ODMOR, PA U AVIONU SAZNALA DA IMA LJUBAVNICU: Napravila je takav haos da je pilot morao prinudno da sleti!
Foto: Profimedia, Foto: Profimedia

PAKLENI LET

(FOTO) KRENULA S MUŽEM NA ODMOR, PA U AVIONU SAZNALA DA IMA LJUBAVNICU: Napravila je takav haos da je pilot morao prinudno da sleti!

Planeta -

Avion na letu Doha-Bali morao je prinudno da sleti u Indiju zbog nereda u avionu, koji je usledio pošto je jedna žena otkrila da je suprug vara.

Par je zajedno s detetom leteo u indonezijski turistički raj na odmor, ali situacija se otela kontroli pošto je muškarac zaspao.

Lukava supruga je uzela ruku usnulog muškarca i pomoću njegovog prsta otključala pametni telefon. Ono što je videla u njegovom telefonu očito joj se nije svidelo budući da je momentalno podivljala.

Počela je da vrišti i mlati muža tako snažno da nito nije mogao da ih razdvoji.

Kako se žena nije smirivala, pilot je zaključio da je suviše rizično da nastavi let i nije imao izbora nego da sleteti u Čenaj.

"Bračni par s detetom odveden je u pritvor na aerodrom, s obzirom na to da niko od njih nije imao vize za ulazak u Indiju. Već sledećeg dana su pušteni i ukrcani na let za Kuala Lumpur", rekao je službenik indijske policije.

Svedok incidenta u avionu je rekao da je žena toliko podivljala da je pilotov potez da prinudno sleti bio potpuno opravdan.

Kurir.rs/ Gardijan

Foto: Profimedia

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track