BRUTALNO UBIO DEVOJKU PA SVE OBJASNIO: To je, u stvari, moj otac
Foto: tviter/infowe

sumanuto

BRUTALNO UBIO DEVOJKU PA SVE OBJASNIO: To je, u stvari, moj otac

Planeta -

Pejšns R. Stjuart ležala je u svom kamperu u Koloradu kad je upucana nekoliko puta u glavu. Smrtnu presudu za nju doneo je Džozef Saur (19), navodno u samoodbrani.

Saur je odmah nakon čina otišao u policijsku stanicu i prijavio kako je 'ubio svog oca u samoodbrani' te dodao da je njegov otac promenio pol i sad je Pejšns R. Stjuart.

Saur je tvrdio kako je njegov otac radio loše stvari i promenio pol kako bi sakrio svoj identitet. Jadnu devojku optužio je da je ona njegov otac jer mu je 'davala znake'. Ali, policiji nije znao reći kakvi su to znaci bili.

U međuvremenu policija je pronašla Saurovog oca - naravno živog i zdravog - koji je izrazio svoju veliku zabrinutost za sinovljevo preterano konzumiranje metamfetamina.

Navodno je Saur usmrtio 28-godišnju devojku u samoodbrani. Svađali su se i Stjuart je navodno postala agresivna jer je Saur shvatio ko je ona zapravo. Policijski uviđaj utvrdio je da nije bilo znakova borbe, a Saurov pištolj pronašli su nekoliko ulica od policijske stanice u kojoj se sam predao.

Sauru će se suditi za ubistvo prvog stepena, ali tužba još nije podignuta.

Kurir.rs/24 sata.hr

Foto: Tviter

POGLEDAJTE BONUS VIDEO:

KURIR VESTI UŽIVO: Istražitelji otkrivaju: Evo zašto se staklorezac nije otarasio tela ubijenog vlasnika pekare?

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track