PROGOVORIO PREDSEDNIKOV TELOHRANITELJ: Putinov čovek dao Trampu vrlo nepristojnu ponudu
Foto: Fonet

ŠOKANTNI NAVODI

PROGOVORIO PREDSEDNIKOV TELOHRANITELJ: Putinov čovek dao Trampu vrlo nepristojnu ponudu

Planeta -

VAŠINGTON - Ruski milijarder blizak predsedniku Vladimiru Putinu ponudio je šefu obezbeđenja Donalda Trampa da mu pošalje pet devojaka, prostitutki, u njihovu sobu moskovskog hotela, gde su odseli tokom takmičenja za mis univerzuma.

Slučaj se dogodio 2013, tokom Trampovog boravka u prestonici Rusije. U to vreme američki milijarder je bio organizator takmičenja za izbor najlepše žene planete.

Ove šokantne navode, koji dolivaju ulje na vatru u odnosima između Amerike i Rusije, izneo je Kith Šiler u svedočenju pred obaveštajnim komitetom Kongresa SAD, gde se vodi istraga o vezama Trampove administracije i Rusije.

Kit Šiler, koji danas obavlja funkciju zamenika direktora operacija Ovalnog kabineta, u to vreme je bio šef Trampovog obezbeđenja i njegov lični pomoćnik.

"Ponudu da nam u sobu dođe pet devojaka sam shvatio kao šalu i odbio sam je", rekao je Šiler.

foto: Reuters

On je odbio da kaže identitet osobe koja mu je iznela ponudu, navodeći samo da je on bio u društvu ruske pop zvezde Emina Agalarova.

"Kada smo došli u sobu, preneo sam Trampu šta se dogodilo, a on se samo nasmejao", rekao je.

Istragu o Trampu i vezama sa Rusijom vodi Robert Miler, bivši direktor FBI. Trampovim boravkom u Moskvi 2013. bavi se i dosije čiji je autor bivši britanski špijun Kristofer Stile, a koji je u jeku predizborne platila Hilari Klinton, Trampov protivkandidat.

Kurir.rs

Foto: Fonet

POGLEDAJTE BONUS VIDEO:

Kad ti Tramp nadene nadimak!

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track