POSAO IZ SNOVA: Nude 10.000 dolara, a jedini zadatak je da uživate na plaži! Evo kako da se prijavite!
Foto: Profimedia, Foto: Profimedia

IZLEŽAVATE SE I ZARAĐUJETE

POSAO IZ SNOVA: Nude 10.000 dolara, a jedini zadatak je da uživate na plaži! Evo kako da se prijavite!

Planeta -

Ovo je prilika da se spavate u luksuznim hotelima, družite se na obali Kankuna družite se lokalnim stanovnicima u najtoplijim klubovima, a uz to da vas za sve to plate!

Sajt o putovanjima Cancun.com traži novo lice čiji će posao biti da uživa na plaži. Onaj kom se posreći da dobije posao, biće plaćan 10.000 dolara mesečno, a predviđeno je da angažovanje za pvi poziciju traje 6 meseci.

Posao novog zaposlenog će biti da sedi na plaži, spava u luksuznim krevetima, objavljuje sadržaj na društvenim mrežama, posećuje noćne klubove kao VIP gost i učestvuje u aktivnostima.

Na sajtu u opisu posla stoji da se ovakvo iskustvo doživljava jednom u životu. Generalni menadžer Čed Mejerson navodi da jedva čekaju da započnu potragu sa novim zaposlenim koji će ujedno biti i njihovo zaštitno lice. "Mogućnost da budete plaćeni, živite i putujete širom Meksika je prilika koja se pruža jednom u životu“, ističe Mejerson. Da biste se prijavili za ovu poziciju, neće biti dovoljan samo CV, već se od kandidata traži da pošalju jednominutni video u kom objašnjavaju zašto su idealni za taj posao. Konkurs je otvoren do 17. decembra.

Kurir.rs/ Tajm

Foto: Profimedia

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track