(VIDEO) MISTERIOZNI POSETILAC: Sestra poginulog dečaka napokon otkrila ko je neznanac koji mu 70 godina ostavlja cveće i pesme na grob
Foto: YT Printscreen

Neverovatno!

(VIDEO) MISTERIOZNI POSETILAC: Sestra poginulog dečaka napokon otkrila ko je neznanac koji mu 70 godina ostavlja cveće i pesme na grob

Planeta -

Punih 70 godina misteriozna osoba ostavljala je cveće na grobu 12-godišnjeg dečaka Karla Šarpa koji se utopio 1947. na obali u južnom Velsu tokom izleta s izviđačima.

Njegova sestra En Kir (77) uz pomoć BBC-jeve televizijske emisije nakon decenijskog traganja otkrila je ko je osoba koja se još uvek seća njenog brata, pošto je na njegovom grobu redovno pronalazila cveće i stihove.

Tajni posetilac bio je 84-godišnji Ronald Sejmor-Vestborou, prijatelj iz detinjstva koji je bio s njenim bratom na putovanju i s njim delio šator noć prije nego što se Karl utopio.

Sejmor-Vestborou kazao je da mu je Karl bio najbolji prijatelj u izviđačima i da ga je pronašao kako pluta u moru licem okrenutim ka dnu.

Rekao je da nije znao da ga En Kir traži, kao ni da je Karl uopšte imao sestru. Ona je u vreme nesreće imala 7 godina, a pre dve godine apelovala je na sve koji su posećivali grob njenog brata da joj pomognu u potrazi.

"Vrlo sam uzbuđena. Bilo je ovo zanimljivo putovanje", kazala je En kad je otkrila zagonetku koja ju je godinama mučila.

(Kurir.rs)

(Foto: YT Printscreen)

POGLEDAJTE BONUS VIDEO:

POD PUKAO USRED ŽURKE! Šokantan momenat kada desetina studenata propada na donji sprat!

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track