Najnovije vesti

(FOTO) DA LI JE OVO DOKAZ DA PUTOVANJE KROZ VREME POSTOJI: Devojka iz 19. veka tipka po mobilnom telefonu?!
Foto: Twitter/Peter A. Russell2291

MORATE DA SE ZAGLEDATE U SLIKU

(FOTO) DA LI JE OVO DOKAZ DA PUTOVANJE KROZ VREME POSTOJI: Devojka iz 19. veka tipka po mobilnom telefonu?!

Planeta

Škotski turista Piter Rasel je tokom obilaska minhenske umetničke galerije "Nova pinakoteka" naleteo na slikarsko delo iz 1860. godine. Čini se kao da naslikana devojka gleda u mobilni telefon!

Današnji svet nezamisliv je bez pametnih telefona, a mnogi ne mogu uopšte da se odvoje od ovih spravica, pa tako i hodaju poput zombija gledajući u ekrane. Ovih dana na internetu je osvanula zanimljiva teorija povezana s umetničkim delom "Die Erwartete" austrijskog slikara Ferdinanda Georga Valdmilera, naslikanim 1860. godine.

 

Na delu čiji naziv u prevodu znači "očekivano", naslikan je par u šumi - mladić i devojka. Mladić čeka devojku s cvetom u ruci, dok ona - tipka po mobilnom?!

 

 

Ta ideja pala je na pamet Piteru Raselu, koji je posetio umetničku galeriju u Minhenu, gde je i zapazio sliku.

 

"Čim sam video sliku, devojka mi se učinila baš kao svaka druga danas - tipkajući šeta okolo i ne obraća pažnju na okolinu. Čak bih rekao da je ovo ajfon“, kroz smeh tvrdi Rusel.

 

I zaista, kada se zagledate u sliku, čini se kao da devojka gleda u mobilni telefon. Moguće da je porukom javila dečku da je stigla na mesto sastanka.

 

Kurir.rs/Sputnjik
Foto: Twitter/Peter A. Russell2291

 

    

POGLEDAJTE BONUS VIDEO:

DUHOVI GA IZVLAČE IZ KREVETA! Jezivi snimak dokazuje da postoje natprirodna bića!

 

RAZMENA SADRŽAJA

Inicijalizacija u toku...