(VIDEO) OBRT U ISTRAZI SMRTI MLADE MANEKENKE (14): Mislili su da je umrla od iscrpljenosti, ali istina je mnogo gora!
Foto: Printscreen Facebook

šok

(VIDEO) OBRT U ISTRAZI SMRTI MLADE MANEKENKE (14): Mislili su da je umrla od iscrpljenosti, ali istina je mnogo gora!

Planeta -

Misteriozna smrt ruske tinejdžerke Vlade Đube (14) posle revije u Kini postala dobila je obrt.

Iako se pretpostavljalo da je uzrok smrti manekenke iscrpljenost posle modnog maratona u Šangaju, koji je trajao punih 13 sati, posle ponovljene obdukcije u Rusiji u telu tinejdžerke pronađen je 'biološki otrov'.

U izveštaju sa obdukcije piše da je devojčica ili namerno otrovana, ili je ujeo otrovni insekt. Dodaje se da je nepoznat izvor toksične supstance. Posle nalaza autopsije, pokrenuta je i službena istraga ruskih vlasti.

Zbog ovog biološkog otrova podigla se panika , jer se sumnja da je mlada manekenka čak žrtva ljubomorne konkurencije. Iako stručnjaci još nisu pronašli poreklo samog otrova, jasno je da Vladu nije mogla da ubije samo infekcija.

Lekari kineske bolnice u kojoj je tinejdžerka preminula saopštili su da je devpojčica imala teško trovanje krvi, oštećene organe, disfunkciju jetre i da su joj otkazali bubrezi.

Da podsetimo Vlada Đuba, krajem oktobra posle revije srušila se i pala u komu, a dva dana kasnije preminula. Devojčica je imala "robovlasnički" ugovoru u Kini, i nije imala dovoljno ni odmora, a ni zdravstveno osiguranje.

Najpre se verovalo da je preminula od iscrpljenosti, a po drugoj teoriji devojčica je imala hronični meningitis ili septihemiju, međutim poslednji rezultatima obdukcije su oborili ove tvrdnnje i veruje se da je mlada Ruskinja ubijena.

Kurir.rs/San

Foto printscren Facebook

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track