(VIDEO) HTEO JE DA SNIMAK SEKSA SA DEVOJKOM STAVI NA MREŽE: Njenu osvetu će pamtiti do kraja života
Foto: Facebook

napastvovanje muškarca

(VIDEO) HTEO JE DA SNIMAK SEKSA SA DEVOJKOM STAVI NA MREŽE: Njenu osvetu će pamtiti do kraja života

Planeta -

Osamnaestogodišnja devojka koja je ranije ove godine priznala kako je silovala muškarca preteći mu nožem osuđena je na pet godina uslovno. Osim toga, sledećih 25 godina biće u registru seksualnih prestupnika.

Lestina Meri Smit iz Mičigena imala je 17 godina kad je silovala 19-godišnjaka u automobilu, snimila deo incidenta pa neimenovanom tinejdžeru pretila nožem. Bilo je to početkom godine, 11. januara.

Sudeći prema žrtvinom svedočenju, par je navodno bio u vezi oko dva meseca krajem 2016. godine. Napad se dogodio posle toga, i to zbog svađe oko snimka seksa. "Žrtva je navodno imala snimak seksa koju je htela da podelina društvenim mrežama. Moja klijentkinja je htela da napravi napraviti jedan snimak sa njim kako bi ga sprečila da podeli njen", rekao je njen advokat Džejms F. Gast.

Prema svedočenju žrtve, Lestina mu je pretila nožem pa snimala kako joj pruža oralni seks, piše Metro. Pretila joj je mnogo veća kazna, ali silovani muškarac poslao pismo sudu u kom je zamolio sud je ne pošalje u zatvor.

Sudija je Lestini je odredio i lečenje za seksualne prestupnike pa joj zabranio kontakt sa danas 20-godišnjim mladićem, a žrtvi je morala da isplati i 1000 dolara. Osim toga, sledećih godinu dana moraće da nosi elektronsku narukvicu za praćenje.

Kurir.rs/Index

Foto: Facebook

POGLEDAJTE BONUS VIDEO:

EKSPLICITNI SNIMCI SRPSKOG VODITELJA: Zbog suđenja za NASILJE pobegao iz Srbije, a ovim je ŠOKIRAO SVE

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track