LUIZIJANA U PANICI: U krvavom pohodu za dan ubio 5 osoba!
Foto: Printscreen YT

policija na nogoma

LUIZIJANA U PANICI: U krvavom pohodu za dan ubio 5 osoba!

Planeta -

Petoro ljudi pronađeno mrtvo u tri odvojena zločina, za koje se veruje da je počinilac ista osoba, a koji su se dogodili u Baton Ružu, glavnom gradu Luizijane, na reci Misisipi.

Najpre je pronađeno neidentifikovano žensko telo u šumi u Istočnoj Feliciji. Šerif Džef Trevis, potvrdio je da je telo pronašao slučajni prolaznik koji je primetio nešto sumnjivo 25 metara od puta. Telo je otkriveno u šumovitom području, a policija i dalje istražuje ne navodeći uzrok smrti.

Samo nekoliko sati kasnije dogodio se zločin u Zakariju, gde je nepoznata osoba preminula od posledica borbe u blizini benzinske pumpe. Ubica još nije identifikovan, a prema rečima policije, telo je otkriveno pored vozila.

Treće ubistvo dogodio se istog dana kad su policijski službenici pronašli tri beživotna tela posle pucnjave u okrugu Ist Felisijan. Prema izjavama svedoka, sve se dogodilo u nedelju oko 17 sati, a državna policija istražuje događaj.

Zanimljivo je da se krvavi obračun dogodio samo nekoliko sati posle pronalaska leša žene u šumi, i ubistva na benzinskoj pumpi. Vlasti još nisu potvrdile da li su ubistva povezana.

Kurir.rs/dailycomet.com

Foto printscreen YT

POGLEDAJTE BONUS VIDEO:

KURIR VESTI UŽIVO! Iz Parova u Vladu Srbije!

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track