Najnovije vesti

(FOTO) BERLUSKONI SE PRETVORIO U VOŠTANU FIGURU: Ima 81 godinu, preplanuli ten i nijednu boru na čelu!
Foto: EPA

HOĆE PONOVO U POLITIKU

(FOTO) BERLUSKONI SE PRETVORIO U VOŠTANU FIGURU: Ima 81 godinu, preplanuli ten i nijednu boru na čelu!

Planeta

Bivši italijanski premijer, Silvio Berluskoni pojavio se na sastanku političke stranke Forca Italija i svojim izgledom mnoge je ostavio bez reči.

Da je 81. godišnji Silvio ljubitelj estetskih zahvata to već znamo, ali čini se da je ovoga puta ipak malo preterao.

 

Uprkos tome što je zašao u pozamašne godine, Berluskoni nema nijednu boru na čelu, a uz veštački narandžasti ten izgleda kao da mu je mesto u muzeju voštanih figura, piše Dejli mejl.

 

foto: EPA

 

On je za mnoge bio otpisan kao političar kada se 2011. povukao s dužnosti usred seksualnog skandala. Ipak, milijarder je uspeo da se vrati posle operacije srca prošle godine i njegova stranka Forca Italija sada je ključni član koalicije desnog centra koja vodi u predizbornim anketama.

 

foto: EPA

 

Njegovi advokati izneli su na Evropskom sudu za ljudska prava u Strazburu argumente protiv zabrane obavljanja javnih dužnosti izrečene bivšem italijanskom premijeru, u nadi da će dobiti zeleno svetlo da se ponovo kandiduje na parlamentarnim izborima sledeće godine.

 

foto: AP

 

Zabrana je Berluskoniju izrečena posle presude za poresku prevaru 2013. i trebalo bi da važi do 2019. godine.

 

Uprkos tome, on najavljuje da će voditi kampanju za svoju stranku i da će je dovesti na vlast.


"Osećam da me dužnost zove kao i 1994. Moja uloga je sada jasna. Bez obzira hoću li moći da se kandidujem na izborima, biću na terenu kako bih desni centar doveo na vlast na parlamentarnim izborima na proleće", rekao je bivši predsednik italijanske vlade.

 

Kurir.rs/Dejli mejl
Foto: EPA

 

 

RAZMENA SADRŽAJA

Inicijalizacija u toku...