(VIDEO) ONE SE VRTE OKO ŠIPKE, A VAMA ĆE DA SE ZAVRTI  OD NJIHOVIH ZARADA: Za noć napune vreće parama, ne mogu ni da ih prebroje!
Foto: Printscreen Youtube

NEVEROVATNO

(VIDEO) ONE SE VRTE OKO ŠIPKE, A VAMA ĆE DA SE ZAVRTI OD NJIHOVIH ZARADA: Za noć napune vreće parama, ne mogu ni da ih prebroje!

Planeta -

Kako su pojedinci u stanju da potroše i po više desetina hiljada dolara za veče ne striptizete, ne čudi što neke od njih imaju na računima ogromne ušteđevine.

Na društvenim mrežama pojavio se videokoji upravo svedoči da striptizete za noć ponekad mogu da zarade više nego neko za mesec dana. Nije poznato u kom delu Sjedinjenih Američkih Država je nastao video.

Na snimku se vide pune vreće novca, kog je bilo toliko da je devojke po završetku smene, oko pet ujutro, mrzelo i da ga prebrojavaju.

Igrač američkoga fudbala Dvejn Bou potrošio je jedno veče u Dalasu 25.000 dolara na striptizete za samo dvadesetak minuta. To objašnjava odakle ponekad kapnu sve te silne hiljade dolara.

Pamti se i slučaj striptizete Tare Mišre, kojoj je policija svojevremeno oduzela preko milion dolara jer naprosto nije mogla da veruje da je reč o novcu zarađenom plesom.

foto: Printscreen Youtube

Nju su tada otpužili da je do tog novca došla pomoću sumnjivog posla s drogom, međutim kada to nisu uspeli da dokažu na sudu, država joj je sve vratila, i to sa sve kamatom!

Kurir.rs/dnevnik.hr

Foto printscreen youtube

POGLEDAJTE BONUS VIDEO:

SEKSI RUSKINJA ZAPALILA MUŠKU MAŠTU: Milioni UZDIŠU za njom! I vi ćete kada je budete videli!

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track