Najnovije vesti

OD VERENICE GODINAMA SKRIVAO SVOJU PRLJAVU TAJNU: Razotkrila ga je na najgori mogući način
Foto: Youtube/Printscreen

NIJE NIŠTA ZNALA O NJEMU

OD VERENICE GODINAMA SKRIVAO SVOJU PRLJAVU TAJNU: Razotkrila ga je na najgori mogući način

Planeta

Britanka Viki Kenvard se verila pre tri godine, ali je tek nedavno saznala da čovek za koga želi da se uda mnoge stvari krije od nje.

35-godišnji Taj Smit iz Engleske redovno je koristio usluge prostitutki iako je bio veren s pet godina mlađom Viki. Ona nije znala ništa o njegovim "izletima" dok jednog dana nije dobila poziv s njegovog mobilnog telefona.

Naime, Taj ju je tokom seksa s prostitutkom slučajno nazvao, pa je imala šta da čuje preko telefona. Neverni muškarac plaćao je 130 funti prostitutkama za seks, dok je za verenički prsten izdvojio 10 funti manje, prenose britanski mediji.

Viki je posle toga proverila njegove telefonske pozive i shvatila da celo vreme plaća za seks. Kada se suočila sa njim, on joj je rekao kako je to učinio samo jednom posle masaže kako bi dobio "srećan kraj".

"Doslovno sam čula kako me moj verenik vara. Bila sam u isto vreme besna i tužna. Srce mi je puklo, ali bila sam crvena od besa", ispričala je Viki.

Par se verio još 2014. ali je tek ove godine Viki postala sumnjičava.

foto: Youtube/Printscreen

"Stalno je bio na telefonu i nije mi dopuštao da vidim šta radi. Neke noći satima ne bi došao kući, bez objašnjenja gde je bio", rekla je.

Kada je saznala što radi, Taj ju je uveravao da je bolje da ju je varao s prostitutkama.

"Pravdao se da mu one ništa ne znače, da je to samo seks", ispričala je prevarena devojka koja je nevernog muškarca ostavila.

Kurir.rs/Večernji.hr Foto: Youtube/Printscreen

POGLEDAJTE BONUS VIDEO:

Uhvatila ih na delu i isprovocirala! Zato je SPASAVALA ŽIVU GLAVU!

RAZMENA SADRŽAJA

Inicijalizacija u toku...