(VIDEO) DEVOJČICA ROĐENA I VEĆ 11 GODINA ŽIVI U ZATVORU: Njena majka je ubila 27 muškaraca, a mala Mina do punoletstva mora biti s njom!
Foto: Youtube screenshot

tužno

(VIDEO) DEVOJČICA ROĐENA I VEĆ 11 GODINA ŽIVI U ZATVORU: Njena majka je ubila 27 muškaraca, a mala Mina do punoletstva mora biti s njom!

Planeta -

Jedanaestogodišnja devojčica mora da bude u zatvoru sa svojom majkom koja je serijski ubica.

Prema navodima avganistanskih zvaničnika, Širin Gul dovodila je kući muškarce koji je trebalo da joj plate za seks. Umesto toga, Gul bi im sipala drogu u posluženi čaj i kebab, nakon čega bi ih ubila i zakopala u zadnje dvorište, pisao je Njujork tajms.

Do 2005. godine, Gul je ubila 27 muškaraca, zbog čega je dobila nadimak "najozloglašenija zatvorenica Avganistana".

Trenutno se nalazi na izdržavanju doživotne kazne, a sa njom se u zatvoru nalazi i njena 11-godišnja ćerka.

Tajms navodi da je situacija male Mine "ekstremna, ali ne i jedinstvena", a veruje se da trenutno stotine dece boravi sa svojim majkama u zatvorima širom Avganistana.

Prema zakonima ove zemlje, majkama je dozvoljeno da zadrže decu dok ona ne postanu punoletna, a u mnogim slučajevima o toj deci nema ko da brine.

Mina je rođena u zatvoru, nakon odnosa njene majke sa zatvorskim čuvarem. Smatra se da je Gul pribegla ovom postupku kako bi izbegla izvršenje prvobitne kazne - smrt vešanjem.

Devojčica nikada nije kročila napolje. "Za razliku od njene 'grube' majke, ona je zaista ljupka i učtiva", piše Tajm.

"Gul mi je u jednom trenutku prišla i rekla 'Ubiću te. Doći ću tamo i iskopati ti oči'. Mina je, sedeći pored nje, na to samo rekla 'ššš' i tako smirila svoju majku", dodao je on.

Kurir.rs/Njujork tajms

Foto: Youtube screenshot

POGLEDAJTE BONUS VIDEO:

KURIR TV VESTI: Pijani vozači na trežnjenju! Evo koliko njih je za samo dva dana zadržano u policiji!

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track