DENIS RODMAN: Znam šta želi Severna Koreja ali ću to reći samo Trampu!
Foto: Fonet

Kimov Prijatelj

DENIS RODMAN: Znam šta želi Severna Koreja ali ću to reći samo Trampu!

Planeta -

Denis Rodman tvrdi da zna šta predsednik Severne Koreje želi od SAD, ali da će to što zna reći samo američkom predsedniku Donaldu Trampu.

Nakon onoga što je nazvao "odličnom nedeljom humanitarnog rada u Gvamu i Tokiju", Rodman je u ponedeljak u Pekingu izjavio da će i dalje nastojati da doprinese stvaranju primirja između Trampa i "Maršala". "Od prvog dana govorim Trampu 'Dođi da razgovaramo... Reći ću ti najbolje šta Maršal želi'", izjavio je Rodman za Gardijan. Na pitanje novinara o čemu je reč, Rodman je rekao da ne želi da otkrije. "Reći ću Trampu kada ga budem video", rekao je.

foto: EPA

Za sada se nagađa da je reč o košarkaškoj utakmici, s obzirom na to da je u drugom intervjuu u Pekingu Rodman izrazio želju za egzibicionom utakmicom između Severne Koreje i SAD na teritoriji Gvama, prenosi Los Anđeles tajms. “Ljudi iz Gvama bi to jedva čekali. Mnogo bi im se dopalo", rekao je. Rodman je od 2013. godine posetio Severnu koreju nekoliko puta. Poznatog košarkaša i Kima Džonga-Una navodno je zbližila zajednička ljubav prema košarci.

(Kurir.rs/Newser)

(Foto: Fonet/EPA)

POGLEDAJTE BONUS VIDEO:

KURIR TV VESTI: Pijani vozači na trežnjenju! Evo koliko njih je za samo dva dana zadržano u policiji!

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track