(VIDEO) POGODIO JE DOLAZAK PLANETE NIBIRU: Hrišćanski naučnik upozorava na nešto još gore, ovaj put iz utrobe Zemlje
Foto: Profimedia

zapisano

(VIDEO) POGODIO JE DOLAZAK PLANETE NIBIRU: Hrišćanski naučnik upozorava na nešto još gore, ovaj put iz utrobe Zemlje

Planeta -

Čovek koji je predvideo Nibiru tvrdi: “Svetu je suđena još jedna poplava biblijskih proporcija koja bi mogla predstavljati kraj sveta”.

Hrišćanski numerolog Dejvid Mid je tokom cele godine predviđao dolazak Nibiru, mitske planete koja će navodno uništiti planetu.

Ovde treba napomenuti da su neki mediji namerno iskrivili njegovo proročanstvo da će kraj sveta doći 23. septembra 2017 što Mid nije izjavio.

On je tačno rekao ovo: Kraj sveta počinje 15. oktobra i trajaće 7 godina a sve će početi od ovog datuma kada počinju veliki zemljotresi, poplave, suše i druga dešavanja.

Da nešto ne ide kako treba priznali su eminentni naučnici pa i kontroverzni NASA jer je u naš Sunčev sistem prošle nedelje ušla vanzemaljska letilica nepoznatog porekla.

Svašta je moguće a to tvrdi i legendarni naučnik Hokins koji misli da su vanzemaljci blizu Zemlje. On je u više navrata upozoravao da se igramo životima ljudi šaljući signale u kosmos.

Sada Mid tvrdi da će poplave slične dešavanjima sa Nojevom barkom udariti Zemlju i da će samo neki biti pošteđeni. Mid kaže da su znaci počeli kada je Hitler došao na vlast u nacističkoj Nemačkoj.

U članku za “Planet Eks njuz”, Mid je napisao: "Kad je Hitler došao na vlast u Nemačkoj, jedna od prvih stvari koje je uradio je bila zatvaranje crkvi. Istinski "Božiji ljudi“ u Nemačkoj su bili zatočeni ili ubijeni. Isus je rekao da će se Nojevi dani ponoviti na kraju crkvenog doba. Danas imamo ponavljanje tog celog procesa. Dobro protiv zla. Bog protiv Satane. Međutim, ovo je kraj narode, ovo je zadnje poglavlje.

Ove izjave dolaze nakon što je tim hrišćanskih istraživača pronašao ono za šta tvrde da je "99,9 odsto" siguran dokaz Nojeve barke, ispod snega i vulkanskog ostatka na planini Ararat u Turskoj.

Ovaj tim sa sedištem u Hong Kongu, tvrdi da je pronašao drvene deliće sa strukture za koju su uz pomoć ugljenika utvrdili da je stara 4800 godina, i koja je pronađena oko 4500 metara nadmorske visine.

Jung Vingčung, režiser koji je pomogao prilikom pronalaženja ostataka, rekao je da: „Nije 100 odsto sigurno da je to Nojeva barka ali 99,9 odsto smo sigurni da jeste“.

Tim je naveo da je struktura imala nekoliko kabina, uključujući drvene grede. Naknadno su otkrili i ono što bi trebala biti drvena vrata, zidovi, ekseri, pa čak i stepeništa.

Da li se pitate, kakav je to potop bio kada se toliki brod nasukao na 4,5 kilometra nadmorske visine?

Kurir.rs/Dejli star

Foto: Profimedia

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track