Najnovije vesti

DEVOJČICA SE KRVAVA  SPUSTILA SA TOBOGANA: Majka zakukala kad je videla šta je razlog!
Foto: Profimedia

prestravila se

DEVOJČICA SE KRVAVA SPUSTILA SA TOBOGANA: Majka zakukala kad je videla šta je razlog!

Planeta

Ejmi Smit je izvela ćerkicu u park da se igra. Dan je bio lep i činilo se da nikoga nema u blizini. Mama je našla udobno mesto i sela, a devojčica je bezbrižno otišla na tobogan, gde je ostala duže nego obično, pre nego što se spustila sva u suzama.

Smit je odmah dotrčala, a kada je osmotrila tobogan bila je apsolutno zgrožena onim što je pronašla. Tunelski tobogan je obično njenoj ćerki bio omiljeni deo igrališta, ali sada se previše plašila da se vrati posle traumatične situacije.

Kada je devojčica sišla sa tobogana i potrčala ka mami u suzama, Smit je bila zatečena onim što je curilo niz detetove noge. Mama je videla da je zadnji deo njene noge prekriven krvlju, kao i pelene.

One su i pre dolazile u ovaj park ali se nikada ništa slično nije dogodilo. Ovoga puta, međutim, bilo je potpuno drugačije. Neka užasna osoba je namerno učinila groznu stvar.

Ejmi tvrdi da je otkrila razbijeno staklo na jednom delu tobogana koje je neko namerno ostavio tamo da bi se deca povredila. Malu devojčicu sa posekotinama i deližima stakla u nozi majka je hitno odvezla u bolnicu, gde je, zbog povreda, dobila posebnu negu.

Devojčica se sada oporavlja kod kuće, ali se njena majka nada da će ovo videti drugi roditelji i da će to shvatiti kao veliko upozorenje, te da će ubuduće pregledati opremu za igranje pre nego što dozvole deci da se igraju.

Noge nesrećne devojčice će biti izlečene, ali strah od nečega što bi trebalo da bude zabavno za decu će nadživeti povredu i sigurno će još dugo ostati urezano u njoj.

Kurir.rs/Atraktiva.in

Foto: Profimedia

POGLEDAJTE BONUS VIDEO:

(VIDEO) IVIČNJAK, BANDERA, JEZERO: Jedino što je luzer za volanom promašio bili su pešaci!

RAZMENA SADRŽAJA

Inicijalizacija u toku...