(VIDEO) ODLUČILA JE DA ZAIGRA POPULARNU IGRU: Nije ni slutila kakve će sve poklone dobiti od čuvenog milijardera!
Foto: Imgur

FENOMENALNO

(VIDEO) ODLUČILA JE DA ZAIGRA POPULARNU IGRU: Nije ni slutila kakve će sve poklone dobiti od čuvenog milijardera!

Planeta -

Igra "Tajnog Deda Mraza" može ponekad da razočara, a ponekad potpuno da oduševi. Ukoliko dobijete od svog tajnog Deda Mraza nešto što vam baš odgovara - tim bolje.

Devojka Megan Kamins odlučila je i ove godine da odigra ovu igru na stranici Redit, ali nije očekivala da će dobiti najbolji poklon (odnosno poklone) na svetu!

Naime, Meganin tajni Deda Mraz bio je, ni manje ni više, milijarder Bil Gejts. On već godinama učestvuje u ovoj igri darivanja.

"Igram ovu igru već nekoliko godina. Stvarno volim šašave male poklone koje dobijem. Uvek pogledam ko je dobio poklone od Bila Gejtsa i zamišljam koliki je to šok kad se dobije njegov poklon, ali nikad ni na sekundu nisam pomislila da bih to mogla biti ja!", napisala je Megan.

Kada joj je stigla pošiljka, dostavljač ju je zamolio da potpiše za ogroman paket. U ogromnoj kutiji su se nalazili razni pokloni, uključujući veliku plišanu igraču Pušin (mačka iz crtaća), 750 dolara u donacijama za tri Meganina najdraža skloništa za mačke, još jedna plišana mačka, majica, knjige, snežna kugla i simpatičan goblen na kome su uvezeni Megan, njene mačke i - Bil Gejts.

Milijarder joj je čak napisao i slatku čestitku: "Nadam se da ti ne smeta što sam se ubacio u porodični portret".

Megan kaže da je ne može ni da zamisli kako je Gejts birao poklone za nju.

"Lepo mi je kad pomislim da je, usred moje radne nedelje, Bil Gejts negde pozirao s plišanom Pušin i pisao mi poruke o mačkama", napisala je.

Kurir.rs/24sata.hr Foto: Imgur

POGLEDAJTE BONUS VIDEO:

(VIDEO) RULET KAO IZ ALANA FORDA! Štap, limena činija i živa "kuglica"!

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track