(VIDEO) PUTIN OTVORIO DUŠU PRED KAMERAMA: Moji roditelji su živeli od plate do plate, a ponekad su morali i da pozajmljuju novac!
Foto: PrintScreen YouTube

NISU MU UVEK CVETALE RUŽE

(VIDEO) PUTIN OTVORIO DUŠU PRED KAMERAMA: Moji roditelji su živeli od plate do plate, a ponekad su morali i da pozajmljuju novac!

Planeta -

Ruski predsednik Vladimir Putin izjavio je danasu jubilarnom izdanju TV dnevnika "Vremja" da su, pre 50 godina, njegovi roditelji morali ponekad da pozajmljuju novac od drugih ljudi

"Nismo bili bogati, ali smo imali televizor, kao i naši susedi. Moji roditelji su živeli od plate do plate i ponekad su pozajmljivali novac od drugih ljudi, ali su ipak mogli da priušte da kupe televizor", rekao je Putin gostujući na Prvom kanalu ruske državne televizije na kojoj na današnji dan pre 50 godina počeo da se emituje TV dnevnik.

Putin je dodao da se članovi njegove porodice nisu često okupljali da gledaju televizor.

" Moja majka je navijala za sovjetski tim i sećam se da smo to obično gledali zajedno", rekao je Putin.

Na pitanje koji događaj i vest su na njega ostavili najveći utisak tokom proteklih 50 godina, šef ruske države je odgovorio da "izdvaja pojavu supersoničnog civilnog aviona Tu-144 na ruskom nebu“.

On je dodao da da je njemu i danas to fascinantno, a tada je bilo nepojmljivo.

Putin je pomenuo i "izvanredne sportske događaje" i "poznatu seriju utakmica hokeja na ledu 1972" između Sovjetskog Saveza i Kanade.

Vladimir Putin rekao je da, kada je postao predsednik, nije osetio neprijatnost ispred kamera, iako se uvek trudio da izbegne pažnju javnosti i dodao da nije voleo da razgovara sa novinarima.

"Valjda zbog moje ranije profesije. Ali, ne može se reći da sam morao suštinski da se promenim" dodao je on.

Najteže mu je bilo da se navikne na šminku, koja je neizbežna pred svaki nastup ispred kamera. Ruski predsednik se ne brine kako će ga istorija zapamtiti.

"Treba samo raditi kako treba", rekao je on.

Kurir.rs/Sputnjik Srbija

Foto printscreen youtube

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track