(FOTO) HOLIVUDSKI KABINET: Ako bi Opra postala predsednica, ove zvezde bi mogli biti njeni ministri!
Foto: AP/NBC/Paul Drinkwater

meril strip predviđa

(FOTO) HOLIVUDSKI KABINET: Ako bi Opra postala predsednica, ove zvezde bi mogli biti njeni ministri!

Planeta -

Dan nakon dirljivog govora američke voditeljke i producentkinje Opre Vinfri na svečanoj dodeli Zlatnog globusa u nedelju, kada je dobila ugledno priznanje "Sesil B. De Mil", internet je preplavljen komentarima u kojima korisnici traže od nje da se kandiduje za predsednika 2020. godine.

U emisiji "Džimi Kimel uživo" juče je gostovala glumica Meril Strip, koja se tim povodom našalila da bi načelnik Združenog generalštaba SAD u vladi Opre Vinfri mogao da bude glumac Dvejn Džonson, zvani Stena, a Harison Ford ministar odbrane.

foto: EPA

"Neko je na sceni spomenuo Toma Henksa i činilo se da bi bio spreman da prihvati", rekla je glumica u emisiji o mogućem kandidatu za potpredsednika Amerike.

foto: Profimedia

"Mislim da bi to bio prilično dobro rešenje... Sve bi ostalo u Holivudu, mogli bismo da imamo Stenu kao načelnika Združenog generalštaba, a Harisona Forda kao kandidata za odbranu", dodala je.

foto: Fonet/AP

Vinfrijeva nije najavila da će se kandidovati za položaj predsednika, ali je Džonson ranije izjavio da ozbiljno razmatra tu mogućnost u 2020.

foto: EPA

"Ali to zapravo nije bila moja ideja", dodao je on, istakvši da je sve počelo jednim člankom, u kome je pisalo da bi Džonson mogao da pobedi. Članak je izazvao veliko oduševljenje javnosti.

"Prema tome, mogu da vam kažem da je razmatranje te mogućnosti posledica želje velikog broja ljudi koji bi voleli da se to desi", rekao je Džonson, koji je prisustvovao konvencijama i republikanaca i demokrata, ali kaže da je trenutno nezavisan.

Kurir.rs/Daily Mail

Foto: EPA, AP, Fonet, Profimedia

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja