(VIDEO) NADMUDRILA OTMIČARA I SPASLA SEBI ŽIVOT: Evo kako je studentkinja uspela da pobegne iz kandži brutalnog silovatelja!
Foto: Printscreen/ Facebook, Foto: Printscreen/ Facebook

JEDVA

(VIDEO) NADMUDRILA OTMIČARA I SPASLA SEBI ŽIVOT: Evo kako je studentkinja uspela da pobegne iz kandži brutalnog silovatelja!

Planeta -

Studentkinja (21) iz američke države Dordžije, oteta je i silovana, ali joj je njena dovitljivost verovatno spasla život.

Džaila Gladen je oteta prošle godine kada je otišla u obližnju prodavnicu. Pre nego je ušla u automobil, osetila je kako joj je neko prislonio nož na stomak, a dramatičan trenutak otmice uhvatila je i nadzorna kamera na parkingu.

Muškarac, koji je identificikovan kao Timoti Vilson, naredio joj je da uđe u auto i odvezao ih prema Atlanti.

Na putu stao iza napuštene crkve i naredio joj da skine odeću. Molila ga je da je poštedi, na šta joj je samo rekao da “nema svrhe plakati”. Tada ju je silovao u kolima.

Tražio joj je da mu pomogne da nađe benzinsku stanicu, a ona ga je nagovorila da joj da mobilni telefon.

Tada je dobila ideju kako da ga nadmudri - rekla mu je da joj treba mobilni kako bi izguglala lokacije benzinskih pumpi. Kada joj je dao telefon, ona je smanjila svetlost i poslala svoju lokaciju dečku.

Kada je dečku poslala da je oteta i da se nalazi u Atlanti, on je najpre mislio da je reč o šali, a onda ozbiljno shvatio njenu poruku i alarmirao policiju.

Policija u Atlanti krenula je u potragu. Policajac je uskoro pronašao automobil na parkingu, a Vilson je u panici pokušao da pobegne, okrznuo policijski auto, zamalo pregazio policajca i potom se zabio u ogradu. Gladen je uspela da pobegne iz automobila prema policajcima.

Vilson je pobegao pešice, ali nekih 10 sati kasnije je uhapšen i potom prijavljen za otmicu, silovanje, sodomiju i teški napad. Trenutno u zatvoru čeka suđenje.

Kurir.rs/ Miror

Foto: Printscreen/ Facebook

POGLEDAJTE BONUS VIDEO:

KAKAV ŠOK! Ova žena je neverovatna! Uspela je da pobegne kidnaperu iz gepeka!

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track