Najnovije vesti

PIKANTNI DETALJI BIOGRAFIJE BRIŽIT MAKRON: Francuski predsednik napisao strastan roman o počecima njihove veze
Foto: Reuters/Charles Platiau

prva dama francuske

PIKANTNI DETALJI BIOGRAFIJE BRIŽIT MAKRON: Francuski predsednik napisao strastan roman o počecima njihove veze

Planeta

U novoj biografiji prve dame Francuske Brižit Makron piše da je njen suprug napisao pikantan roman inspirisan početkom njihove romanse, kada je Emanuel Makron bio još uvek tinejdžer, a ona bila njegova učiteljica drame, u to vreme udata za drugog muškarca.

Makron, koji je napunio 40 godina prošlog meseca, zaljubio se u Brižit tokom proba za školsku predstavu u školi u gradiću Amijensu, uprkos neodobravanju njegovih roditelja da bude u vezi sa 24 godine starijom ženom.

 

Knjiga "Brižit Makron, oslobođena žena", koja će biti objavljena sledeće sedmice, navodi reči komšije iz Makronovog rodnog grada, koji je ispričao da je Brižit prekucala 300 strana njegovog rukopisa.

"To je bio smeo, pomalo nepristojan roman. Naravno, imena nisu bila ista ali mislim da mu je bilo neophodno da izrazi to što je tada osećao", rekao je neimenovani komšija.

 

Portparolka u Makronovoj kancelariji odbila je da komentariše te navode.

Makronove literarne ambicije iz mladićkog doba su dobro poznate i on je napisao najmanje dva neobjavljena rada pre nego što je objavio knjigu "Revolucija" tokom njegove izborne kampanje.

 

Makron je prošle godine izjavio za jedan časopis da nije tražio izdavača za svoje ranije radove jer nije bio zadovoljan njima. Upitan tada da li žali jer nije postao pisac, Makron je rekao "Moj život još nije završen".

 

Kurir.rs/Tanjug

Foto: Reuters/Charles Platiau

 

POGLEDAJTE BONUS VIDEO:

Ćerka poslastičara, ljubavnica srednoškolca: Ko je Brižit Tronje, nova prva dama Francuske?

 

RAZMENA SADRŽAJA

Inicijalizacija u toku...