(VIDEO) OPTUŽENA DA JE TROVALA BOGATE LJUBAVNIKE: Tražila sam udovca, htela sam da se skrasim s njim!
Foto: Profimedia, Foto: Profimedia

SUĐENJE CRNOJ UDOVICI

(VIDEO) OPTUŽENA DA JE TROVALA BOGATE LJUBAVNIKE: Tražila sam udovca, htela sam da se skrasim s njim!

Planeta -

Prevarantkinji koju su prozvali Crna udovica zbog sumnje da je otrovala već četvoricu imućnih ljubavnika počelo je suđenje.

Patriciju Dagorn (57), ako osude za dva ubistva, čeka doživotna kazna. Bivše ljubavnike je otrovala i pokušala da se dokopa njihovog bogatstva. Nadimak Crna udovica dale su joj njene žrtve koje su preživele trovanje.

Francuskinja, diplomirana pravnica, do smrti supruga je živela mirnim životom sa sinom. Na optužbe odgovara da je samo htela da se skrasi s udovcem poput nje. Već služi petogodišnju zatvorsku kaznu u Nici zbog krađe, prevare i otimanja imovine Roberta Mazereua.

Ovaj 87-godišnjak pristao je da Dagorn živi s njim u zamenu za redovan seks. Pošto ga je zavela, jednom prilikom ga je napila i dala mu velike količine medikamenata, uključujući i valium i metadon.

"Tri meseca ljubavi zamalo su me koštali života", rekao je Mazereau, koji je preživeo.

Vrebala starije od 80

Dagorn je, sumnja se, vrebala 80-godišnjake preko agencija za upoznavanje i malih oglasa u novinama. Posle nekoliko sastanaka je tražila da je uključe u testament, a ponekad je krala i njihova dokumenta.

Optužnica navodi i da ih je u nekim slučajevima optuživala za silovanje.

Kurir.rs/ Net.hr

Foto: Profimedia

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track