RADNIK ODUŠEVIO PUTINA: Daj da te prosto poljubim!
Foto: EPA

NEPLANIRANI DETALJ

RADNIK ODUŠEVIO PUTINA: Daj da te prosto poljubim!

Planeta -

Primedba jednog inženjera tokom radne posete Vladimira Putina fabrici motora UMPO u Ufi, glavnom gradu ruske republike Baškirije, toliko je oduševila predsednika Rusije da je sve iznenadio svojim gestom.

Putin je UMPO posetio u sredu, 24. januara, a inženjer Viktor Bogomolov sugerisao mu je da se vrati praksa nagrađivanja kolektiva za radni uspeh.

"Ranije je postojala tradicija da se izuzetno zalaganje nagrađuje medaljama. Naše preduzeće odlikovano je dvama ordenima Lenjina i ordenom Radne crvene zastave. I danas smo među liderima. Zar ne bi bilo dobro da vratimo tu tradiciju?", pitao je inženjer.

"Dajte da vas prosto poljubim", uzvratio je Putin i zagrlio ga. Predsednik Rusije je dodao da je u sovjetsko vreme bila raširena takva praksa, ali da ona nije mnogo uticala na produktivnost rada. Ipak je obećao da će razmisliti o vraćanju tog običaja.

"Putin je obećao da će poljubiti zaposlenog u ufimskom zavodu Viktora Bogomilova, ali ograničio se na zagrljaj. Pa opet, to je uspeh, Viktore", prokomentarisali su na Tviteru novinari RIA novosti.

Kurir.rs/Ufa1.ru

Foto: EPA

POGLEDAJTE BONUS VIDEO:

OVO SU PUTINOVI ANĐELI U MINI SUKNJAMA: Kadetkinje od kojih zastaje dah

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track