(UZNEMIRUJUĆI VIDEO) MISICA BRUTALNO LIKVIDIRANA NA ULICI: Ćerku odvela u školu i krenula kući, nije ni slutila da joj je ubica za petama!
Foto: Youtube

jezivo

(UZNEMIRUJUĆI VIDEO) MISICA BRUTALNO LIKVIDIRANA NA ULICI: Ćerku odvela u školu i krenula kući, nije ni slutila da joj je ubica za petama!

Planeta -

Nadzorne kamere snimile su stravičan trenutak ubistva bivše takmičarke za mis Gvatemale na ulici glavnog grada ove države.

Rosa Otilia Ramirez (32) upucana 19. januara dok se vraćala kući pošto je ćerku odvela u školu. Kamere su snimile trenutak kada joj je maskirani muškarac prišao s leđa i pucao u glavu.

Policija je izjavila da je ubica najverovatnije neko ko poznavao i da se radi o zločinu iz strasti. Još uvek niko nije osumnjičen ni uhapšen.

Državni mediji objavili su snimak nadzornih kamera i poziv policije za pomoć i informacije o brutalnom ubistvu. Gvatemala je jedna od država sa najviše nasilja na svetu.

Prema policijskim izveštajima 2009. godine u Gvatemali je ubijeno više civila nego u ratom razorenom Iraku, a 97 posto ubistava ostalo je nerešeno.

"Gvatemala je dobro mesto za ubistvo jer tamo skoro sigurno možete da se izvučete", izjavio je tada službenik UN.

Kurir.rs/Index.hr

Foto printscreen Youtube

POGLEDAJTE BONUS VIDEO:

KURIR TV VESTI ! EKSKLUZIVNO! IVANOVIĆA UBILA DVOJICA?! Novi detalji vezani za ubistvo u Kosovskoj Mitrovici!

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track