(VIDEO) REŠENA MISTERIJA SMRTI BRAČNOG PARA MILIJARDERA: Policija je tvrdila da su se obesili, a sada je otkrivena prava istina!
Foto: YT Printscreen

OBRT U ISTRAZI

(VIDEO) REŠENA MISTERIJA SMRTI BRAČNOG PARA MILIJARDERA: Policija je tvrdila da su se obesili, a sada je otkrivena prava istina!

Planeta -

Bračni par milijardera Beri (75) i Hani Šerman (70), koji je u decembru pronađen mrtav u svojoj kući nije izvršio samoubistvo već je ubijen. Ovo su utvrdili privatni detektivi koje su angažovala njihova deca.

Njihova komšinica kaže da nije iznenađena obrtom u istrazi i da su izvršili samoubistvo.

"Oni to ne bi nikada uradili, ne bi tako završili", kaže Eli Kanter.

Nove informacije privatnih istražioca ne poklapaju se sa policijskom istragom koja je tvrdila da je par izvršio samoubistvo. Oni su pronađeni 15. decembra obešeni na ogradi bazena u podrumu svoje vile.

Istražitelji su sada otkrili da su i muž i žena oko vrata bili vezani crnim kajševima. Pronašli su tragove sličnog materijala i na njihovim zglobovima, zbog čega se veruje da su im ruke bile zajedno vezane.

Međutim, u vili nisu pronađena odgovarajuća vlakna sa zglobova. Sa druge strane, policija nije našla nikakve dokaze o nasilnom ulasku u vilu. Istražioci veruju da su Šermanovi ubijeni još 13. decembra, a ne 15. kada su pronađeni.

Na to ukazuje činjenica da je Hani pronađena u istoj odeći koju je nosila i 13. decembra, odnosno dva dana pre nego su pronađeni njihovi leševi. Hani je imala posekotine na usnama i nosu, zbog čega se veruje da se bolila sa ubicama. Moguće je čak i da je ubijena na drugoj lokaciji, a njeno telo kasnije prebačeno u kuću.

Inače, Beri Šerman bio je osnivač i šef uprave farmaceutskog diva Apoteksa, koji prodaje generičke lekove širom sveta. Bio je jedan od najbogatijih ljudi u Kanadi, poznat kao istaknuti filantrop. Veruje se da su iza sebe ostavili bogatstvo teško 5.77 milijardi dolara.

Kurir.rs/CBC njuz

Foto printscreen

POGLEDAJTE BONUS VIDEO:

KURIR TV VESTI: PLENKOVIĆU, ODAJ POČAST ŽRTVAMA JASENOVCA! Šta je sve Ivica Dačić poručio hrvatskom premijeru usred Njujorka?

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track