(VIDEO) NIJE MOGLA DA VERUJE KO IM NOĆU UPADA U DVORIŠTE: Srećom, napravila je snimak koji je do jutra imao milione pregleda!
Foto: Facebook video / Callie Schenker

kao u basni

(VIDEO) NIJE MOGLA DA VERUJE KO IM NOĆU UPADA U DVORIŠTE: Srećom, napravila je snimak koji je do jutra imao milione pregleda!

Planeta -

Mnoge čudne stvari se dešavaju pod okriljem noći, a ljudi se uglavnom plaše da će se na njihov posed ušunjati neki razbojnik. Međutim, u dvorište Seli Šenker iz Misurija noću dolazi jedan nesvakidašnji nezvani gost.

Reč je o komšijskom psu, korgiju, koji ni manje ni više, dolazi da bi jahao Selinog ponija.

Znajući da joj niko neće poverovati u ono što je videla, Seli je srećom zabeležila kamerom ovo neobično noćno druženje.

Na snimku od 15 sekundi vidi se njen ljubimac, jednooki poni koji se zove Kriket, i koji na leđima nosi svog novog najboljeg druga - korgija.

"Ovo nisam mogla da izmislim. Parkirali smo auto ispred kuće i zatekli ovo. Ovo nije naš pas, ali očigledno su on i naš jednooki poni Kriket najbolji drugari. Mislim da ću ukrasti psa i imamo novu cirkusku predstavu" našalila se ona.

Komšije, vlasnici korgija, pripadnici su Menonitske crkve koji retko koriste internet, tako da, kako kaže Seli, verovatno ne znaju da je njihov ljubimac preko noći stekao onlajn slavu.

Snimak koji je postavila na društvene mreže, preko noći je sakupio 5,3 miliona pregleda.

Kurir.rs / wvnstv.com

Foto: Facebook video / Callie Schenker

POGLEDAJTE BONUS VIDEO:

(VIDEO) PRAVO DETE: Ova mačka ima svoj krevetac u kojem spava, a tek kako sama namešta glavu na jastuk!

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track