(VIDEO) BILA JE SAVETNICA U BELOJ KUĆI, A ONDA PONOVO UŠLA U RIJALITI! SADA JE OPLELA PO PENSU: On je ekstremista, misli da mu Isus govori šta da radi
Foto: Profimedia

politika I rijaliti

(VIDEO) BILA JE SAVETNICA U BELOJ KUĆI, A ONDA PONOVO UŠLA U RIJALITI! SADA JE OPLELA PO PENSU: On je ekstremista, misli da mu Isus govori šta da radi

Planeta -

Omaroza Manigo Njumen, bivša savetnica predsednika SAD Donalda Trampa koja se prethodno proslavila učešćem u njegovom rijaliti šou programu "Šegrt", učestvuje sada u novom rijalitiju gde je Amerikancima poručila da će "moliti da se vrati Trampovo vreme ako (potpredsednik Majkl) Pens postane predsednik", nazivajući ga "ekstremistom".

Učesnica rijalitija, koja je pre političke karijere bila poznata samo kao Omaroza, kazala je da Pens veruje da mu Isus Hrist govori da treba da uradi određene stvari, što je gledište kojem se ona narugala.

foto: Reuters

"Ja sam hrišćanka, volim Isusa, ali Pens misli da mu Isus govori šta treba da kaže - ja sam u fazonu 'Isus to nije rekao'. Zastrašujuće", rekla je Omaroza.

Ona je u epizodi novog "Velikog brata poznatih ličnosti", emitovanoj juče na "Si-Bi-Esu", upozorila Amerikance koji žude za impičmentom (smenom u Kongresu) Trampa da bi trebalo da porazmisle o toj želji.

"Da li mogu samo ovo da kažem? Koliko god svi mislili da je Tramp loš, zabrinuo bi vas Pens. Molili bismo da se vrati Trampovo vreme ako Pens postane predsednik, samo to kažem. On je ekstremista", kazala je Omaroza "ukućanima".

Američki mediji preneli su prošle nedelje da je uvodnom klipu "Velikog brata poznatih ličnosti" Omaroza uz suze uputila upozorenje da je Amerika u opasnosti, i da ona " nikada, ni za milion godina" neće više glasati za Trampa.

Omaroza je drugoj zvezdi ovog programa Rosu Metjuzu, takođe višestrukom učesniku rijaliti programa, na pitanje postavljeno u ime Amerikanaca "Da li treba da se zabrinemo", odgovorila potvrdno.

foto: Reuters / Carlo Allegri

Ona je uz suze u očima izgovorila "da" i nastavila. "Neće biti dobro. Neće", rekla je Omaroza.

Potom je Metjuzu kazala da nikada više neće glasati za aktuelnog predsednika.

"Pobogu ne. Nikada. Ni za milion godina, nikada", rekla je Omaroza.

"Ej-Bi-Si njuz" podseća da je ona u decembru prošle godine podnela ostavku na funkciju direktorke komunikacija Kancelarije za vezu sa javnošću u Beloj kući, a u jučerašnjoj epizodi novog rijalitija kazala da je bila progonjena porukama koje Tramp piše na Tviteru.

"Bila sam progonjena tvitovima bukvalno svakog dana. Kao, šta će sledeće on da tvituje?", navela je tada Omaroza uz tvrdnju da su je drugi Trampovi savetnici sprečavali da mu prilazi i ubeđuje ga da malo smanji aktivnosti na društvenim mrežama.

Bela kuća se istog oglasila povodom Omarozinih reči izgovorenih u rijalitiju, navodeći da na njene komentare ne gleda "previše ozbiljno".

"Omaroza je triput otpuštena iz 'Šegrta' i ovo je četvrti put da joj dajemo otkaz", kazao je novinarima glavni zamenik pres sekretara Bele kuće Radž Šah.

Omaroza je prvu slavu u SAD stekla 2004. učestvovanjem u Trampovom "Šegrtu" emitovanom na "En-Bi-Siju", da bi nakon toga dobila njegov poziv za učešće i u "Šegrtu poznatih ličnosti" 2008. u kojem joj je aktuelni predsednik Amerike ponovo dao "otkaz".

Kurir.rs / Tanjug

Foto: Profimedia

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track