Najnovije vesti

MISTERIOZNI NESTANAK SKIJAŠA: Kanađanin nestao u državi Njujork, danima ga tražili po planini i pronašli 4.500 km dalje U ISTOJ SKIJAŠKOJ OPREMI!
Foto: Printscreen Tweet

amerika u šoku

MISTERIOZNI NESTANAK SKIJAŠA: Kanađanin nestao u državi Njujork, danima ga tražili po planini i pronašli 4.500 km dalje U ISTOJ SKIJAŠKOJ OPREMI!

Planeta
23:02h

Skijaš Konstatinos Deni Filipidis pronađen je posle gotovo nedelju dana potrage po državi Njujork, čak u Sakramentu koji je 4.500 kilometara udaljen od mesta nestanka.

Prošle srede, kanadski skijaš nestao je na planini Vajtfejs u državi Njujork. On se javio prijatelju da ide na još jednu vožnju, međutim više se nije vratio.

Otpočela je velika akcija potrage i spasavanja, u kojoj je učestvovalo stotine volontera i pasa, dok su helikopteri nadletali oblasti. Prema rečima zvaničnika, nije bilo nikakvog razloga zbog kojeg bi pomislili da nije na planini.

Međutim, u utorak posle podne, Filipidis je pronađen sam i u zbunjenom stanju usred Sakramenta, a na sebi je imao istu skijašku odeću koju je nosio na planini, sa sve naočarima i kacigom.

Pozvao je suprugu sa telefona na aerodromu, koja je prepoznala njegov glas i pozvala policiju. Iako je pronađen, niko ne zna kako je uopšte stigao na drugi kraj američkog kontinenta.

Filipidis je dao nekoliko odgovora, ali ne mnogo. Policiji je rekao da se seća da je bio u "velikom kombiju", i da je neko vreme spavao, kao i da ga je neko ošišao kada je stigao u Sakramento.

Prema rečima zvaničnika njegova priča ima smisla, jer ne veruju da je iz Njujorka otišao avionom, gde mu je ostao pasoš.

Mediji su takođe preneli da je u dobrom zdravstvenom stanju i da nije koristio psihoaktivne supstance. Policija će pokušati da sazna okolnosti njegovog nestanka.

Kurir.rs/Allthatsinteresting.com

Foto printscreen Tweet

Prijavite se na newsletter.

Svakog dana besplatan pregled vesti na vaš e-mail.

* Obavezna polja

RAZMENA SADRŽAJA

Inicijalizacija u toku...