(VIDEO) ZADOVOLJAVAO JE ŽENU GRANATOM, UBIO JE, PA ZASPAO: Kada se probudio zatekao je stravičan prizor!
Foto: Facebook Printscreen

Eksplozivne strasti

(VIDEO) ZADOVOLJAVAO JE ŽENU GRANATOM, UBIO JE, PA ZASPAO: Kada se probudio zatekao je stravičan prizor!

Planeta -

Peruanac po imenu Ruben Valera Korneho iz grada Arekipa uhapšen je u sredu jer je usmrtio svoju suprugu tokom seksa.

Korneho je policiji na saslušanju ispričao da je kobne noći sa suprugom bio u provodu. Naveo je da su oboje bili pijani i da je posle svega zaspao i tek ujutru shvatio da mu je žena mrtva. Da čitav slučaj bude još bizarniji ispostavilo se da je suprugu ubio granatom koju je koristio kao seks igračku!

"Malo smo više popili. Čim smo ušli u sobu, počeli smo da vodimo ljubav. Jubica Lerena je želela da je zadovoljim nekim predmetom iz kuće. Htela je da ga koristim kao seks igračku", izjavio je Korneho.

Peruanac dodaje da je to poslednje čega se seća.

"Kad sam se ujutru probudio, zatekao sam ženu oblivenu krvlju kako leži na krevetu. Nije se pomerala, niti davala znake života. Odmah sam pozvao hitnu pomoć i policiju", ispričao je.

Šef lokalne policije Havijer Arana, koji istražuje slučaj, naveo je da je u stanu prizor bio jeziv.

"Žena je nepomično ležala, krvava u predelu karlice. Kad nam je suprug rekao da su imali grub seks, potražili smo pomagalo koje je koristio tokom odnosa. Šokirali smo se kad smo shvatili da je u pitanju tromblonska mina duga 40 centimentara i prečnika šest centimetara", rekao je Arana.

On je dodao da je bomba stajala među seksualnim pomagalima.

"Na njoj su se nalazili tragovi krvi i stidnih dlačica. Oružje je bilo deaktivirano, pa nije eksplodiralo tokom odnosa. Pretpostavlja se da je u kući bila samo kao suvenir", saopštio je Arana.

Policija je pronašla i kutije sa lekovima protiv bolova u blizini kreveta.

"Koristili su analgetike da žena ne bi osećala bolove. I dalje ne možemo da verujemo da je bilo kome palo na pamet da koristi granatu tokom seksualnog odnosa", dodao je Arana.

Korneho je optužen za ubistvo i nedozvoljeno držanje oružja ali uprkos smrtonosnim povredama koje je naneo supruzi, pušten je da se brani sa slobode s tim što mu je oduzet pasoš da ne bi mogao da napušta državu.

Kurir.rs/The Sun/Daily Mail

Foto: Facebook Printscreen

POGLEDAJTE BONUS VIDEO:

(VIDEO) SLEDIĆETE SE: Lukaviju zmiju niste videli! Teško onom ko joj se nađe u blizini

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track