(VIDEO) UZDRMANA TRAMPOVA DINASTIJA: Puca brak predsednikovog najstarijeg sina, evo šta njegova žena više ne može da trpi!
Foto: Printscreen Youtube

razlaz

(VIDEO) UZDRMANA TRAMPOVA DINASTIJA: Puca brak predsednikovog najstarijeg sina, evo šta njegova žena više ne može da trpi!

Planeta -

Donald Tramp mlađi i njegova žena Vanesa, odlučili su posle 13 godina braka da se razvedu. Oni navodno već žive odvojeno, iako se još uvek zvanično nisu rastali.

Vanesa i najstariji sin američkog predsednika venčali su se u novembru 2005. i imaju petoro dece.

"Među njima već duže ima problema. Nadali su se da će ostati zajedno tokom predsednikovog mandata, ali im je sve teže da reše svoje bračne problem. On nikada nije tu", izjavio je neimenovani izvor.

Donald mlađi (40) mnogo putuje. U februaru je bio u Indiji, a onda nastavio sa svojim lovačkim avanturama. Donald mlađi je lovac i ima mnogo njegovih slika onlajn sa telima slonova, leoparda i drugih životinja. On i njegov brat Erik (34) vode Organizaciju Tramp dok je njihov otac u Beloj kući.

Vanesa je, kako kažu izvori bliski paru, posvećena majka, ali je sve viša usamljena i sama je u kući sa decom dok njen suprug putuje.

Neimenovani izvori su istakli da Vanesi ne prijat ni to što je porodica Tramp u stalnom fokusu.

"Vanesa je po prirodi povučena osoba i ne prija joj medijska pažnja od kada su Trampovi na svetskoj sceni. Zabrinuta je i za decu, posebno nakon što je primila preteće pismo sa belim prahom", istakao je izvor.

Vanesa je u februaru hospitalizovana pošto je otvorila pismo sa belim prahom, koje je bilo adresirano na njenog supruga. U međuvremenu, drugi izvor blizak paru tvrdi da Vanesa i Donald mlađi ne planiraju da se razvodu, iako imaju probleme.

"Pokušavaju da stvar reše među sobom", istakao je izvor, koji tvrdi da Donald mlađi i dalje živi u porodičnoj kući i da je dobar otac.

Kurir.rs/Pagesix

Foto printscreen Youtube

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track