Najnovije vesti

(VIDEO) OSTVARILO SE PROROČANSTVO BABA VANGE: Predvidela Putinovu pobedu, a evo ko će postati gospodar sveta!
Foto: Reuters

obistinile se reči slepe bugarke

(VIDEO) OSTVARILO SE PROROČANSTVO BABA VANGE: Predvidela Putinovu pobedu, a evo ko će postati gospodar sveta!

Planeta

Mnoga predviđanja bugarske proročice baba Vange su se obistinila. Osim zemljotresa i drugih prirodnih katastrofa, predvidela je mnoga politička dešavanja.

Baba Vanga je navodno predvidela Bregzit, teroristički napad 11. septembra u Njujorku i uspon ISIL-a.

 

Bugarska proročica koja je umrla 1996. godine u 85-oj godini, predvidela je događaje za naredne vekove, sve do 51. kada će se, prema njenim "vizijama" desiti smak sveta. Ona je predvidela i  za budući svetski poredak.

Kada je reč o 2018. godini, ona je predvidela nekoliko događaja koji će obeležiti godinu. Kako piše Birmingem mejl, ona je prorekla da će Vladimir Putin i Rusija zavladati celim svetom.

Kada je 1979. godine razgovarala sa piscem Valentinom Sidorovim ona mu je rekla: "Sve će da se otopi kao led, samo će jedno ostati netaknuto - Vladimirova slava, slava Rusije. Biće previše žrtava. Niko ne može da zaustavi Rusiju".

 

Baba Vanga je dodala da će "ukoniće sve prepreke sa puta, i Rusija će postati gospodar sveta!"

Slepa proročica predvidela je da će ove godine Kina postati svetska super sila umesto Amerike, i otkriće "novog oblika energije“ na Veneri.  Navodno je baba Vanga predvidela i da će doći do Trećeg svetskog rata i velikog uništenja usled upotrebe nuklearnog oružja.

 

Žena čije je pravo ime Vangelija Gušterova, oslepela je u detinjstvu kada ju je navodno tornado podigao u vazduh i bacio na zemlju. Od tada je tvrdila da može da vidi budućnost.

 

Kurir.rs/Birmingham live

Foto printscreen

 

POGLEDAJTE BONUS VIDEO:

 

(KURIR TV VESTI) OVO SU TEME RAZGOVORA BEOGRADA I PRIŠTINE U BRISELU!

 

RAZMENA SADRŽAJA

Inicijalizacija u toku...