Najnovije vesti

NOVI DETALJI O SEKTI U KOJOJ JE ZAVRŠILA UNUKA PRINCEZE JELISAVETE: Ove poznate glumice služile su za regrutovanje seks robinja
Foto: Profimedia

u kandžama Nxivm kulta

NOVI DETALJI O SEKTI U KOJOJ JE ZAVRŠILA UNUKA PRINCEZE JELISAVETE: Ove poznate glumice služile su za regrutovanje seks robinja

Planeta

Kao mlade i lepe glumice i kolegnice, početkom 2000-ih, Kristin Kruk i Alison Mek proslavile su se u seriji "Smolvil", u kojoj su se zajedno sa mladim Supermenom - Klarkom Kentom - borile protiv mračnih i zlih sila.

Međutim, njihova popularnost ih je ubrzo dovela do pravih negativaca u stvarnom životu. Ne samo da su se našle u zloglasnoj sekti, već su korišćene i za regrutovanje novih mladih devojaka žrtava.

Sve je počelo tako što su se Kristin i Alison prijavile za seminar samopomoći koji je vodio Kit Rejnijer. Reč je naravno o vođi zloglasne sekte Neksium, poznate kao NXIVM u čije kandže je upala i Indija Oksenberg, unuka princeze Jelisavete Karađorđević.

"Najpre se, krajem 2005. ili početkom 2006. godine za seminar prijavila Kristin Kruk, koja je sektu napustila pre nego što su devojke naterane da se žigošu užarenim predmetima, ostavljajući ožiljak sa Kitovim inicijalima" rekao je Frenk Parlato, čovek koji je prvi razbio mit i pokrenuo priču o ovom NXIVM "sestrinstvu".

foto: Profimedia / EPA / Sebas Tien Nogier

"Kristin je ubrzo dovela i Alison i tako su njih dve postale Kitove glavne regruterke za seksualne robinje" objasnio je Frenk koji je radio kao portparol grupe 2007. i 2008. godine.

On dodaje da su njih dve, s obzirom na njihovu popularnost, korišćene kao mamci za ostale žene. Međutim, Kristin je prekinula veze sa grupom 2012. godine kada su iznete optužbe na Kitov račun da je imao seks sa maloletnim devojčicama. Međutim, Alison je ostala i nakon toga i čak pomagla u razvijanju monstruozne ideje o žigosanju devojaka. Žig je zapravo kombinacija Kitovih i njenih inicijala - KR i AM.

I Kristin Kurk je takođe bila deo užeg kruga sekte, ali žigosanje je počelo kasnije, objasnio je on.

"Očekujem da je Alison Mek sledeća koja će biti uhapšena kao saučesnik u ovom slučaju. Počela je kao seks robinja, a potom postala gospodarica robinja. Nadimak među članicama je bio Pimp (makro) Nek" rekao je Frenk Parlato.

Kurir.rs / Fox News

Foto: Profimedia

POGLEDAJTE BONUS VIDEO:

(KURIR TV) HTEO DA SE RAZNESE "BOMBOM" PRED SKUPŠTINOM! Bivše vojno lice hteo da uđe sa eksplozivom u Skupštinu?!

Prijavite se na newsletter.

Svakog dana besplatan pregled vesti na vaš e-mail.

* Obavezna polja

RAZMENA SADRŽAJA

Inicijalizacija u toku...