Dale 65.000 evra za veštačke grudi!

Oduzimaju dah muškarcima

Dale 65.000 evra za veštačke grudi!

Planeta -
Britanka Šantal Maršal sa svoje četiri ćerke obavila 13 zahvata ugradnje silikona u grudi, a planira da operaciji podvrgne i najmlađe dete Britni (14)

LONDON - Silikonke.Britanka Šantal Maršal (53) imala je sa svoje četiri ćerke, Emom (30), Ripli (21), Teri (27) i Tarom (26), ukupno 13 operacija ugradnje silikona u grudi, na šta su potrošile čak 65.000 evra. One su ih na taj način enormno povećale u odnosu na ono što im je priroda dala, a, prema njihovim rečima, tek sada se osećaju „ispunjeno i privlačno“. Mama Šantal već razmišlja o tome kako će i svoju najmlađu ćerku Britni (14) staviti pod nož kada bude napunila 18 godina, kako bi i ona, kao i njene starije sestre, krenula majčinim stopama.Inače, mama Šantal, koja je po struci psiholog, imala je četiri operacije i sada su joj grudi veličine jake petice, a istu veličinu postigla je i njena ćerka Ema sa tri zahvata. Ripli je za sada samo jednom išla pod nož i ugradila silikone veličine trojke, a njena starija sestra Teri je, nakon tri operacije, uspela da prevaziđe i mamu, i ponosna je vlasnica jakih šestica. Tara je imala dve operacije i grudi su joj oko četvorke.Šantal, osim pet ćerki, ima još četiri sina, a prvi zahvat izvršila je 1996., nakon svih porođaja, jer nije bila zadovoljna svojim telom.- Moj život je postao bolji posle operacija. Grudi su učinile da se osećam neverovatno privlačnom, kao da sam opet mlada. Zaista mnogo volim svoj i veštački izgled mojih devojčica, i uživam u tome što sve ličimo jedna na drugu. Kada krenemo u grad, svi nas gledaju i na to sam ponosna. Nadam se da će i moja najmlađa Britni uskoro biti kao mi. Ona je već ofarbala kosu i koristi dosta šminke, a pitanje je dana kada će početi da štedi za svoje prve grudi - rekla je majka Šantal, i dodala da se one nikada ne takmiče između sebe koja će imati veće poprsje, ali da je najobdarenija Teri, čije su grudi zaista za divljenje.

Britni je važnija škola!Šantalina najmlađa ćerka Britni (14) već je razgovarala sa svojom majkom i sestrama o tome da će i ona jednog dana ugraditi silikone, ali za sada je usredsređena na učenje.- Majka i sestre stvarno obožavaju svoje grudi i uživaju u pažnji koju im poklanjaju muškarci. Možda za nekoliko godina i ja počnem da štedim novac za operaciju, ali za sada imam važnija posla - rekla je mlada Britni.

Braća oduševljenaJedan od Šantalinih sinova, Deni (20), istakao je da podržava svoje ženske članove porodice u tome što rade.- Jeste da ponekad ne razumem devojke, ali one izgledaju fantastično - rekao je Deni.Slika. Sleva na desno: Ema(30), Ripli (21), Šantel(53), teri (27) i Tara (26)

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track