(VIDEO) RUSKI PRANKERI POZVALI ŠEFA MISIJE OPCW I PREDSTAVILI SE KAO POLJSKI PREMIJER: Evo šta im je rekao o trovanju Skripaljevih! ŠOK!
Foto: Reuters

PREDSTAVILI SE KAO POLJSKI PREMIJER

(VIDEO) RUSKI PRANKERI POZVALI ŠEFA MISIJE OPCW I PREDSTAVILI SE KAO POLJSKI PREMIJER: Evo šta im je rekao o trovanju Skripaljevih! ŠOK!

Planeta -

Ruski prankeri, poznati satiričari koji se lažno predstavljaju kao poznate osobe Vladimir Kuznjecov (Vovan) i Aleksej Stolijarov (Leksus), razgovarali su s čelnikom misije Organizacije za zabranu hemijskog oružja (OPCW) Ahmetom

Uzjumdžjuom, predstavljajući se kao premijer Poljske Mateuš Moravjecki.

Rekli su da su razgovarali o situaciji vezaoj za slučaj Skripalj, odnosno trovanja Sergeja i Julije Skripal, koji su navodno bili otrovani supstancom A-234.

"Prema našim stručnjacima, supstanca se može proizvesti u bilo kojoj zemlji. To se ne može isključiti. Rusija tvrdi da su se istraživanja tih supstanci sprovodila negde drugde, a to može biti istina", navodi glas koji je prema Vovanu i Leksusu čelnik misije OPCW, Ahmet Uzjumdžju.

Potvrdio je i da se supstanca može proizvesti u Sjedinjenim Državama, budući da su materijali za njegovu proizvodnju lako dostupni, ali su potrebni visoko kvalifikovani stručnjaci i laboratorija.

Sagovornik je takođe rekao da se stručnjaci OPCW slažu sa zaključcima Londona.

Kurir.rs/ Logicno.com

Foto: Reuters

POGLEDAJTE BONUS VIDEO:

(VIDEO) ISTOPIĆETE SE OD MILINE: Pogledajte MAJMUNČE kako se kupa, poput deteta!

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track