(VIDEO) PRVI PUT OBJAVLJEN SNIMAK: Pogledajte šta su specijalci zatekli kad su upali u hotelsku sobu masovnog ubice iz Las Vegasa
Foto: Printscreen Washington Post

POLICIJSKI UPAD

(VIDEO) PRVI PUT OBJAVLJEN SNIMAK: Pogledajte šta su specijalci zatekli kad su upali u hotelsku sobu masovnog ubice iz Las Vegasa

Planeta -

Policija je konačno objavila snimak iz hotelske sobe Stivena Padoka (62), penzionisanog računovođe i ubice koji je 1. oktobra prošle godine s prozora pucao po ljudima koji su došli na muzički festival, ubio 58 njih i ranio više od 500, a zatim presudio i sebi..

Na snimku se vidi kako specijalci probijaju vrata i uleću u sobu na 32. spratu hotela "Mandalaj bej", odakle je Padok pucao po masi od 22.000 posetilaca muzičkog festivala u Las Vegasu.

Specijalci su u sobi našli mrtvog Padoka i lepo se čuje kako jedan od njih viče "na podu je 413", što je kod tamošnje policije šifra za "naoružanu osobu".

Policajci su na više mesta uočili i kamere, koje izgledaju kao da su usmerene niz hodnik i povezane s okolnim sobama. Zato su specijalci odmah pregledali sve okolne sobe dok je ispod luksuznog hotela uveliko vladala panika zbog pucnjave.

Šerif policije u Las Vegasu, Džo Lombardo, najavio je da će biti objavljeni i snimci upućeni hitnoj službi 911.

Kurir.rs/Slobodna Bosna/Washington post

Foto: Printscreen Washington post

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja