Najnovije vesti

ZAVIRITE U PUTINOVU ZVER: Procureli snimci unutrašnjosti limuzine ruskog predsednika (VIDEO)
Foto: EPA, Printscreen

luksuz

ZAVIRITE U PUTINOVU ZVER: Procureli snimci unutrašnjosti limuzine ruskog predsednika (VIDEO)

Planeta

Na internetu su se pojavile prve fotografije unutrašnjosti sedana Aurus Senat, novog ruskog automobila premijum klase projekta "Kortež“, kao i prikazi različitih verzija salona.

Unutrašnjost sedana Aurus Senat objavljena na automobilskom portalu RCI News fotografisana je tokom fabričke montaže pre godinu dana, dok je list "Avtorevio“ ranije objavio prikaze unutrašnjosti osnovnog modela iz porodice ruskih automobila premijum klase, sedana Aurus Senat. Na slikama se vide tri verzije unutrašnjosti automobila, klasični crni salon sa detaljima od ružinog drveta, beli sa umecima od maslinovog drveta i smeđi sa delovima od "tigrovog drveta“.

 

A post shared by Russian Cars Industry (@rci_news) on

U kabini sedana korišćena je kombinacija prirodne napa kože i visokokvalitetne imitacije antilop kože (popularna Alkantara). Prema dizajnerskim zamislima unutrašnjost sedana treba da podseća na savremeni dnevni boravak sa mnogo drveta i velikim slobodnim površinama, prenosi RCI njuz. Automobili projekta "Kortež“ imaju neka specifična rešenja, pa tako u sklopu multimedijalnog sistema ne postoji funkcija sinhronizacije sa pametnim telefonima, kako bi se izbegli rizici curenja podataka prilikom njihovog priključivanja. Vozila nastala u okviru projekta Jedinstvne modularne platforme (ili projekta "Kortež“) na tržište su plasirani pod oznakom Aurus (nastala spojem latinskog naziva za zlato i reči Rusija).

Izabrani predsednik Rusije Vladimir Putin stigao je 7. maja na ceremoniju inauguracije iz svoje kancelarije upravo novim automobilom iz projekta "Kortež“. Po rečima  portparola prdsednika Rusije Dmitrija Peskova, Putinu se nova limuzina dopala, pa će nastaviti da je koristi za prevoz u obavljanju predsedničkih dužnosti.

Kurir.rs/Russia Beyond

Foto: Printscreesn

POGLEDAJTE BONUS VIDEO:

Kurir TV: U ovim "čudovištima" se voze predsednici najvećih sila!

RAZMENA SADRŽAJA

Inicijalizacija u toku...