ČULA SE JEZIVA VRISKA, A ONDA JE STIGAO SUPERMEN: Pogledajte kako je spasio sigurne smrti dečaka koji je pao sa 5. sprata! (VIDEO)
Foto: Printscreen Youtube

strašno

ČULA SE JEZIVA VRISKA, A ONDA JE STIGAO SUPERMEN: Pogledajte kako je spasio sigurne smrti dečaka koji je pao sa 5. sprata! (VIDEO)

Planeta -

U istočnoj Kini je za dlaku izbegnuta tragedija kada je dvogodišnji dečak pao sa petog sprata zgrade.

Njega je jedan hrabri Kinez Lui Jangming, vojnik u penziji.uspeo da uhvati za nogu stojeći na samoj ivici balkona. Dok je dečak je padao tri sprata, on je uspeo da ga u poslednjem trenutku zgrabi za članak pre nego udari o beton.

Snimak, koji je nastao u ponedeljak, prikazuje dečaka koji je na petom spratu nekako izašao na sims po kome hoda dok u jednom momentu nije izgubio ravnotežu i počeo da pada. Sve to su sa užasom posmatrali prolaznici ispod zgrade.

Lui je odlučio da uradi nemoguće i sa balkonu na drugom spratu pokuša da uhvati dete. Uspeo je da ga zgrabi za nogu i tada je i sam skoro poleteo sa balkona, ali je uspeo da se zadrži. Onda je predao mališana čoveku koji je stajao pored.

Jangming je kako je rekao čuo buku ispred svog stana, izašao na ulicu i video dečaka kako stoji na ivici. Zatim je kucao na vrata svakog stana koji su se nalazili na istoj strani zgrade, i na sreću, stanovnik na drugom spratu bio je kod kuće.

Kurir.rs/Dejli mejl

Foto printscreen YT

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track