SNOUDEN PATOSIRAO KRVAVU ĐINU: Učestvovala je u prebijanju trudnice, silovanju muškarca i ubijanju zatvorenika!
Foto: Printscreen YouTube, Reuteres

RAZOTKRIO ŠEFICU CIA

SNOUDEN PATOSIRAO KRVAVU ĐINU: Učestvovala je u prebijanju trudnice, silovanju muškarca i ubijanju zatvorenika!

Planeta -

Najtraženiji američki begunac, bivši pripadnik Američke službe bezbednosti (NSA) Edvard Snouden, prokomentarisao je na Tviteru izbor Đine Haspel za šeficu CIA.

"Đina Haspel je učestvovala u mučenju kao što je prebijanje (nevine) trudnice po stomaku, analnom silovanju muškarca hranom koju je on pokušao da odbije i smrzavanju nasmrt okovanog zatovorenika. Lično je napisala naređenje da se unište 92 trake (sa snimcima) mučenja koje je sprovodila CIA", napisao je Snouden.

Đina Haspel, koja ima zlokobni nadimak Krvava Đina jer je ozloglašena po smišljanju i sprovođenju brutalnog mučenja koje je koristila CIA, proglašena je za novu šeficu te špijunske organizacije zahvaljujući podršci senatora iz redova Demokratske stranke, dok se veliki broj republikanaca usprotivio njenom imenovanju.

Iako je njeno imenovanje predložio lično predsednik SAD Donald Tramp, koji joj je među prvima i čestitao imenovanje, Krvava Đina je na saslušanju u Senatu izjavila da neće poslušati predsednikovo naređenje ako ga smatra "moralno spornim", pa je obećala da ubuduće neće mučiti zatvorenike.

Kurir.rs

Foto: Printscreen YouTube, Reuters

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track