PITANJE KOJE JE MUČILO CEO SVET: Zašto je majka Megan Markl na venčanju sedela potpuno sama, bez ijednog člana porodice? (FOTO, VIDEO)
Foto: AP

TUŽNO

PITANJE KOJE JE MUČILO CEO SVET: Zašto je majka Megan Markl na venčanju sedela potpuno sama, bez ijednog člana porodice? (FOTO, VIDEO)

Planeta -

Dorija Regland bila je jedini član porodice Megan Markl koji je prisustvovao njenom venčanju sa britanskim princem Harijem.

Ona je za vreme održavanja ceremonije u kapeli svetog Đorđa sve vreme bila sama.

Nosila je pastelno zelenu haljinu modne kuće Oskar de la Renta, a navodno je sedela prekoputa Harijeve bake - britanske kraljice Elizabete II, koja je bila u pratnji svog supruga, princa Filipa.

Kamere su zabeležile izraz Dorijinog lica kada su je preplavila osećanja tokom razmene bračnih zaveta dvoje mladenaca, a korisnici društvenih mreža zapitali su se da li je ona zaista morala da bude sama tokom čitave ceremonije.

Ipak, i za to je postajao razlog jer je Meganin otac bio odsutan jer je bio u bolnici zbog srčanog udara.

foto: AP

Inače, Dorija, socijalni radnik i instruktor joge, i Meganin otac Tomas razvedeni su još od 1987. godine. Da joj nedostaje društvo i videlo se i pri izlasku iz same kapelice Svetog Đorđa kada je celu stvar pokušao da spasi princ Čarls koji je pod jednu ruku primio Doriju Regland, dok je sa druge strane bila njegova supruga vojvotkinja Kamila.

foto: Reuters

"Svaka joj čast na držanju. Nije lako ostati suzdržan pod lupom javnosti i svim tim pritiskom", napisao je jedan od korisnika.

foto: EPA

Kraljevski stručnjak Alister Brus objasnio je da su ključnu ulogu u pravljenju rasporeda sedenja zvanica imali upravo mladenci.

Kurir.rs/Mirror

Foto: AP

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track